Αθλητισμός

Επιστρέφει ο Βέλεθ στον Άρη

Επιστρέφει ο Βέλεθ στον Άρη

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΥΠΕΛΛΟ / ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)

Προφορική συμφωνία για δυο χρόνια με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό

Και αίφνης… Φραν Βέλεθ για τον Άρη. Κάτω από άκρα μυστικότητα και ενώ λίγες ώρες νωρίτερα προέκυψε το όνομα του νεαρού Μίτσελ για το κέντρο της άμυνας, ο Άρης προχωράει σε μια επιστροφή που θα συζητηθεί καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό που είχε αποχωρήσει με κάπως επεισοδιακό τρόπο το καλοκαίρι του 2020 για τον Παναθηναϊκό.

Για να λάβει σάρκα και οστά η μεγάλη αυτή επιστροφή, μεγάλο ρόλο έπαιξε η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Αυτός ήταν που έριξε γέφυρες επιστροφής, επιδιώκοντας να μιλήσει ο ίδιος προσωπικά με τον Θόδωρο Καρυπίδη στον οποίο μετέφερε την έντονη επιθυμία του να ξαναφορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα λέγοντάς του ότι αγαπάει την ομάδα και τη Θεσσαλονίκη και ότι θα ήθελε να τη βοηθήσει εκ νέου σύμφωνα με το sportal.gr

Ο Άρης που ούτως ή άλλως έψαχνε έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό για να πλαισιώσει Μπράμπετς και Φαμπιάνο, ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισε τελικά να εντάξει ένα παίκτη που ξέρει καλά τι εστί Άρης και ελληνικό πρωτάθλημα, και πρόκειται για μια έτοιμη, δοκιμασμένη και εγγυημένη λύση που δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments