Πολιτική

Σ. Φάμελλος για Σ. Κασσελάκη: Έχει υπηρετήσει πιστά τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ

Σ. Φάμελλος για Σ. Κασσελάκη: Έχει υπηρετήσει πιστά τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Για την ηγεσία του κόμματος και τη διαδικασία εκλογής του αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος

Για την ηγεσία του κόμματος και τη διαδικασία εκλογής του αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος

Για την ηγεσία του κόμματος και τη διαδικασία εκλογής του αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, σχολιάζοντας θετικώς την πιθανή υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Ant1 για τη φερόμενη υποψηφιότητα του εφοπλιστή, είπε πως δεν έχει μιλήσει μαζί του και τόνισε ότι, «τις επόμενες δύο εβδομάδες ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ιστορική ευθύνη», συμπληρώνοντας ότι, «χρειαζόμαστε ένα αριστερό, προοδευτικό και ευρωπαϊκό κόμμα».

Συνεχίζοντας, ο Σωκράτης Φάμελλος επεσήμανε ότι, «είναι υποψήφιος βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και έχει υπηρετήσει πιστά τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ».

«Χρειάζεται να αλλάξουμε ως κόμμα, όχι μόνο ένα πρόσωπο. Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται restart. Η αποχώρηση Τσίπρα και αυτό το καλοκαίρι δημιούργησαν ένα δυσμενές τοπίο. Οι τέσσερις υποψήφιοι και η ενδεχόμενη του Κασσελάκη βοηθούν στο διάλογο», περιέγραψε το σκηνικό και είπε ότι, «θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να γραφτούν όσο το δυνατό περισσότεροι. Να έρθουν νέα μέλη».

«Έχουμε ανάγκη ένα νέο κόμμα», υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για το αν θα γίνει debate μεταξύ των υποψηφίων, απάντησε πως, «είναι μια συζήτηση που γίνεται μεταξύ των υποψηφίων και της Κεντρικής Επιτροπής, όμως αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία».

«Η δημόσια συζήτηση για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ανοιχτή συζήτηση γιατί αφορά την κοινωνία», συμπλήρωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments