Πολιτική

Συνεδριάζει το απόγευμα η ΚΟ των «Σπαρτιατών» -Στηρίζει Κασιδιάρη για Δήμο Αθηναίων

Συνεδριάζει το απόγευμα η ΚΟ των «Σπαρτιατών» -Στηρίζει Κασιδιάρη για Δήμο Αθηναίων

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ" ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Στο μεταξύ, για σήμερα στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η σύγκλιση της αναβληθείσας από τις αρχές Αυγούστου Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος των Σπαρτιατών.

«Παρότι με τον κύριο Κασιδιάρη, έχουμε αρκετές και διαφορετικές ιδεολογικές-πρακτικές προσεγγίσεις, εν τούτοις η υποψηφιότητά του ενδείκνυται προκειμένου να σταματήσει επιτέλους ο κατήφορος του Δήμου Αθηναίων υπό τη διοίκηση του Κώστα Μπακογιάννη», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Σπαρτιάτες.

Στην ανακοίνωσή τους υποστηρίζουν ότι: «Η Αθήνα πλέον θυμίζει Καμπούλ, και η ανεξέλεγκτη παρουσία παράτυπων μεταναστών αποτελεί την βασική αιτία για τα περισσότερα προβλήματα των κεντρικών γειτονιών» καθώς και ότι «τα ζητήματα εγκληματικότητας, ναρκωτικών, πορνείας, παραεμπορίου, υποβάθμισης κ.ά. εντείνουν την αίσθηση ανασφάλειας των Αθηναίων πολιτών».

Και καταλήγει, μεταξύ άλλων ότι «υπό τις παρούσες συνθήκες η υποψηφιότητα του συνδυασμού «Ελεύθεροι Αθηναίοι», με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη, θα μπορούσε να αποτελέσει ανάχωμα στην καταστροφική πορεία της Δημοτικής Αρχής της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα.»

Στο μεταξύ, για σήμερα στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η σύγκλιση της αναβληθείσας από τις αρχές Αυγούστου Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος των Σπαρτιατών.

Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Ιουλίου εννέα εκ των δώδεκα βουλευτών του κόμματος εναντιώθηκαν κατά του προέδρου τους, Βασίλη Στίγκα, εκφράζοντας τη στήριξή τους στον βουλευτή Λάρισας Κωνσταντίνο Φλώρο, όταν ο τελευταίος τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη, καταδικασμένου στελέχους της Χρυσής Αυγής, για τον Δήμο Αθηναίων.

Για το λόγο αυτό ο  κ. Στίγμας συγκάλεσε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, η οποία και εν συνεχεία αναβλήθηκε εξαιτίας της απουσίας της πλειονότητας των βουλευτών.

Πάντως και τότε, με δήλωσή του είπε πως «ο Ηλίας Κασιδιάρης λειτούργησε προεκλογικά ως το καύσιμο, που μας βοήθησε να φτάσουν οι Σπαρτιάτες στο ποσοστό που έχουν αυτή τη στιγμή», όπως και τώρα με την τελευταία ανακοίνωση,  μια ημέρα πριν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο πρόεδρος των Σπαρτιατών εμφανίζεται να στηρίζει ξεκάθαρα τον καταδικασθέντα για εγκλήματα της ΧΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments