Πολιτική

Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές είχε πρόβλημα αξιοπιστίας»

Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές είχε πρόβλημα αξιοπιστίας»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη

Για τα αίτια της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την επόμενη ημέρα μετά τις εκλογές που θα αναδείξουν τον αρχηγό του κόμματος μίλησε στο MEGA ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ειδικότερα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος διεκδικεί την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα μέσα ενδιαφέρθηκαν περισσότερο όταν ήρθε (σ.σ.: ο Στέφανος Κασσελάκης) ως εν δυνάμει υποψήφιος. Χρειάζεται και λίγο αυτοκριτική από τα μέσα, διότι νομίζω το ποιος θα είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έπρεπε να είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο κ. Κασσελάκης έχει μία σταθερή στάση υπέρ των δικαιωμάτων κι αυτό με αγγίζει. Σε άλλα σημεία δεν τον ξέρω» σημείωσε.

Στη συνέχεια σκιαγράφησε το όραμά του για τον ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη ημέρα.

«Θέλω έναν ΣΥΡΙΖΑ που έχει συνείδηση ΣΥΡΙΖΑ, που συζητά πολιτικά, ιδεολογικά, που είναι εξοπλισμένα τα μέλη και οι φίλοι να πάρουν το μήνυμα παντού, σε εργασιακούς χώρους, γειτονιές, πολιτιστικούς χώρους. Αυτό θέλει ένα στιβαρό κόμμα, θέλει συνείδηση ΣΥΡΙΖΑ» είπε και συμπλήρωσε:

«Δεν θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν των συμφερόντων. Εάν κάτι απέδειξε ο Αλέξης Τσίπρας είναι ότι δεν είχε να δώσει αναφορά σε κανένα συμφέρον και γι’ αυτό τον πολεμήσανε».

Έπειτα, αναφέρθηκε στην ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, με τον ίδιο να εκτιμά πως το κόμμα «είχε πρόβλημα αξιοπιστίας».

«Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμά μας είχε πάρα πολλά πράγματα, που ήταν ωραία και θα ήταν επιθυμητά από τον κόσμο. Πιστεύω ότι ο κόσμος πίστεψε ότι δεν μπορούσαμε να τα εφαρμόσουμε» ανέφερε.

Για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως θα πρέπει τα στελέχη του να εργαστούν πάνω σε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, το οποίο θα επικεντρώνεται στο πως φαντάζονται την Ελλάδα μετά την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ακόμη, απάντησε σε όσους επικρίνουν τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στην κυβέρνηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments