EDITOR'S PICK

Carlos Sainz: Ληστές επιτέθηκαν και του έκλεψαν ρολόι αξίας 500.000 – Εκείνος τους κυνήγησε και το πήρε πίσω

Carlos Sainz: Ληστές επιτέθηκαν και του έκλεψαν ρολόι αξίας 500.000 – Εκείνος τους κυνήγησε και το πήρε πίσω

Πηγή Φωτογραφίας: Carlos Sainz robbed in Milan hours after securing podium in Ferrari's home Grand Prix | F1 | Sport | Express.co.uk

Μια δυσάρεστη περιπέτεια έζησε ο Carlos Sainz στην πόλη του Μιλάνο, λίγες ώρες μετά τον τερματισμό του στην τρίτη θέση του ιταλικού Grand Prix της Monza.

Θύμα κλοπής έπεσε ο Carlos Sainz στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια ενός βραδινού περιπάτου που πραγματοποίησε ο Ισπανός μετά το τέλος του ιταλικού Grand Prix στην Monza και την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

View this post on Instagram

A post shared by Carlos Sainz (@carlossainz55)

Άγνωστοι επιτέθηκαν στον Ισπανό και απέσπασαν το ρολόι του αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ, με τον Ισπανό να αντιδρά και να τους κυνηγά έως ότου οι αστυνομικές αρχές να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν τους ληστές.

Έστω και με αυτόν τον τρόπο, ο Carlos Sainz κατάφερε να πάρει πίσω το πολύτιμο ρολόι του πίσω, με την ιταλική αστυνομία να συλλαμβάνει χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Ισπανού πιλότου της Ferrari δύο υπόπτους για την απόπειρα της κλοπής.

Video που ήρθε στο φως της δημοσιότητας παρουσιάζει τον Carlos Sainz εξουθενωμένο από την καταδίωξη των ληστών, επιβεβαιώνοντας την είδηση ότι ο Ισπανός έπεσε θύμα κλοπής στους δρόμους του Μιλάνου.

Να θυμίσουμε ότι παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν με θύματα άλλους πιλότους της Formula 1. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι τόσο ο C. Leclerc όσο και ο L. Norris είδαν τα πανάκριβα ρολόγια τους να εξαφανίζονται από τους καρπούς τους.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι οι πιλότοι της Formula 1 έχουν στοχοποιηθεί γεγονός που ίσως τους αναγκάσει να αποχωριστούν τα πολύτιμα αντικείμενά τους από τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Σε κάθε περίπτωση, η εμπλοκή του Carlo Sainz σε μια καταδίωξη ληστών εγείρει ερωτηματικά για την ασφάλεια των πιλότων της Formula 1 και ειδικότερα των μελών της ομάδας της Ferrari, τα οποία για δεύτερη φορά πέφτουν θύμα κλοπής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments