Lifestyle

Kylie Jenner & Timothee Chalamet: Η νέα εμφάνιση για στη Νέα Υόρκη πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Kylie Jenner & Timothee Chalamet: Η νέα εμφάνιση για  στη Νέα Υόρκη πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Πηγή Φωτογραφίας: Bunte.de

Το νέο hot ζευγάρι του Hollywood ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό στην συναυλία της Beyonce και δεν έλειπαν τα φιλιά και οι αγκαλιές μεταξύ τους.

Η Kylie Jenner και ο Timothee Chalamet έκαναν μία ακόμη κοινή εμφάνιση σε prive δείπνο για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Η 25χρονη επιχειρηματίας/ ριάλιτι σταρ και ο 27χρονος ηθοποιός έδωσαν το παρών στο event που διοργανώθηκε από τον σχεδιαστή Haider Ackermann και τη skincare επωνυμία, Augustinus Bader.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fan page (@kylie_jenner_fp___)

Μάλιστα, κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλο υπό το φως των κεριών και ήταν ντυμένοι με total black look. Πλάνα που δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό της σχεδιάστριας, Gaia Repossi, στο Instagram έδειχναν το ζευγάρι να ακούει με προσοχή την ομιλία του σχεδιαστή, Haider Ackermann.

Ο Timothee Chalamet φόρεσε ένα μαύρο μπλουζάκι με λαιμόκοψη και μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ για το prive event. Τόσο ο Timothee όσο και η Kylie Jenner φάνηκαν να είναι ευδιάθετοι, καθώς χαμογελούσαν ενώ ο σχεδιαστής απευθυνόταν στους παρευρισκόμενους.

Αφού κράτησαν κρυφή την σχέση τους για μήνες, οι δύο σταρ έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην περιοδεία της Beyonce και τώρα ακολούθησε η δεύτερη στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Το νέο hot ζευγάρι του Hollywood ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό στην συναυλία της Beyonce και δεν έλειπαν τα φιλιά και οι αγκαλιές μεταξύ τους. Έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, καθώς η Kylie Jenner χαμογελούσε σε κάθε πλάνο. Αν και κανένα από τα δύο μέρη δεν έχει μιλήσει δημόσια για την σχέση τους, η μικρότερη αδερφή των Kardashian’s εθεάθη να φτάνει και να φεύγει από το σπίτι του Timothee Chalamet πριν μερικές εβδομάδες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments