Αθλητισμός

Αυτά δίνει η νίκη στην Εθνική σύμφωνα με τον Πογιέτ – Ατάκες για επιθετικούς και OPAP Arena [vid]

Αυτά δίνει η νίκη στην Εθνική σύμφωνα με τον Πογιέτ – Ατάκες για επιθετικούς και OPAP Arena [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2024 / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

«Επανερχόμαστε στην πραγματικότητα. Ξέρουμε ποια παιχνίδια μπορούμε να κερδίσουμε και το κάναμε. Παίξαμε επαγγελματικά»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μετά τη νίκη κόντρα στο Γιβραλτάρ, σημειώνοντας ότι αυτό το αποτέλεσμα φέρνει την ομάδα στην πραγματικότητα.

Γκουστάβο Πογιέτ: Απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη της Εθνικής μας κόντρα στο Γιβραλτάρ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, σημειώνοντας ότι η ομάδα επιστρέφει στην κανονικότητα, ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι δεν έρχονται γκολ από τους επιθετικούς.

Για το τι μπορεί να μας προσφέρει αυτή η νίκη:

Επανερχόμαστε στην πραγματικότητα. Ξέρουμε ποια παιχνίδια μπορούμε να κερδίσουμε και το κάναμε. Παίξαμε επαγγελματικά. Για τους επιθετικούς που δεν έχουν σκοράρει: Ήταν εντυπωσιακή η διάθεση που έχουν τα παιδιά. Προσπαθούσαμε να σκοράρουν. Εγώ λέω ότι ο Μασούρας είναι επιθετικός και δεν είναι πλάγιος εξτρέμ. Πήγαμε από τα στημένα και δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι. Σε αυτά τα ματς συνηθίζουν να σταματάνε οι παίκτες, αλλά εμείς δεν το κάναμε.

Για το αν γίνεται έδρα η Νέα Φιλαδέλφεια: Αρκεί να είναι και γεμάτο το γήπεδο. Για το ότι τα έσοδα του ματς διατέθηκαν για τους πληγέντες: Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έγινε σήμερα. Μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που ήρθαν εδώ και θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις πλημμύρες, είπε ο Γκουστάβο Πογιέτ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments