Focus

Coco Gauff: Η 19χρονη superstar του τένις

Coco Gauff: Η 19χρονη superstar του τένις

Πηγή Φωτογραφίας: Coco Gauff holds the trophy after defeating Aryna Sabalenka. ANGELA WEISS/AGENCE FRANCE-PRESSE / WSJ.COM

H Coco Gauff δέχτηκε συγχαρητήρια από τη Serena Williams και τον Roger Federer για τη νίκη της στο US Open.

H Coco Gauff είναι μόλις 19 ετών και μόλις κατέκτησε τον πρώτη της Grand Slam τίτλο. Η Αμερικανίδα αθλήτρια κατάφερε να επικρατήσει της Aryna Sabalenka και να αναδειχθεί η νικήτρια του φετινού US Open.

View this post on Instagram

A post shared by Coco Gauff (@cocogauff)

Ο τίτλος αυτός την έκανε την τρίτη πιο νέα Αμερικανίδα που τον κατακτά κερδίζοντας μια θέση δίπλα στις θρυλικές παίκτριες Serena Williams και Tracy Austin.

Η 19χρονη superstar του τένις είναι 6η στην Παγκόσμια Κατάταξη των γυναικών. Η φήμη της άρχισε να εξαπλώνεται μετά τη νίκη της επί της Venus Williams στο Wimbledon του 2019. Έναν χρόνο αργότερα κέρδισε και την 4 φορές νικήτρια σε Grand Slam Naomi Osaka. Και όλα δείχνουν πώς είναι μόνο στην αρχή.

View this post on Instagram

A post shared by US Open (@usopen)

Οι γονείς της Candi και Corey Gauff είναι επίσης αθλητές. Ο πατέρας της έπαιζε μπάσκετ στο Georgia State University και η μητέρα της ήταν γυμνάστρια. Η ίδια ξεκίνησε να παίζει τένις στην ηλικία των 6. Στα 7 της είχε προπονητή τον Patrick Mouratoglou -που είναι και ο προπονητής της Serena Williams.

Τα συγχαρητήρια από τη Serena Williams και τον Roger Federer Τα δύο μεγάλα ινδάλματα της Coco Gauff στο τένις είναι η Serena Williams και ο Roger Federer. Και οι δύο κορυφαίοι τενίστες φρόντισαν να τη συγχαρούν μετά τη νίκη της στο US Open.

View this post on Instagram

A post shared by Coco Gauff (@cocogauff)

“Εμψυχωτική νίκη Coco Gauff! Παρακολουθώ το τένις σου και σε ακολουθώ εδώ και χρόνια. Η σκληρή δουλειά και η πνευματική σου δύναμη είναι θαυμάσια για το άθλημά μας. Λάμπεις πιο πολύ από ποτέ”, έγραψε ο Roger Federer στο Instagram του. Πρόκειται μάλιστα για μία σπάνια κίνηση από τον 42χρονο Ελβετό αθλητή αφού δεν συνηθίζει να κάνει ανάλογες αναρτήσεις στον λογαριασμό με τους 12 εκατομμύρια ακολούθους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments