Πολιτική

Παύλος Πολάκης: Η ανάρτηση-«καρφί» μετά την αναφορά της Έφης Αχτσιόγλου για «θολά νερά»

Παύλος Πολάκης: Η ανάρτηση-«καρφί» μετά την αναφορά της Έφης Αχτσιόγλου για «θολά νερά»

Πηγή Φωτογραφίας: [363259] ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

«Εμείς μόνο σε πεντακάθαρα νερά κολυμπάμε - Η αλαζονεία θα πληρωθεί διπλή την άλλη Κυριακή» έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Βολές κατά της Έφης Αχτσιόγλου, χωρίς να την κατονομάσει, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας τις πρώτες δηλώσεις της υποψήφιας προέδρου του κόμματος μετά το αποτέλεσμα του α’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

Στις δηλώσεις της η κ. Αχτσιόγλου εμφανίστηκε αιχμηρή κατά του συνυποψηφίου της, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος ήρθε πρώτος στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων», υπογράμμισε μεταξύ άλλων η κ. Αχτσιόγλου και πρόσθεσε ότι η επόμενη Κυριακή θα κρίνει «αν τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας θα τους δώσουμε με πολιτικούς όρους ή όχι».

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη, που στηρίζει την υποψηφιότητα Κασσελάκη, και ο οποίος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε: «Εμείς μόνο σε πεντακάθαρα νερά κολυμπάμε ….και θα συνεχίσουμε και την άλλη Κυριακή. Άλλοι τσαλαβουτούσανε στα θολά νερά της σιωπής, της ηπιότητας-μετριοπάθειας-να μην τρομάξουμε τους κεντρώους και τελικά της μη αντιπολίτευσης».

«Υ.Γ. Δηλαδή μας είπε πως το 46-47% που ψήφισε Κασσελάκη σήμερα δεν ξέρει από πολιτική και είναι θολό! Η αλαζονεία θα πληρωθεί διπλή την άλλη Κυριακή» πρόσθεσε ο κ. Πολάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments