Lifestyle

Μποσταντζόγλου σε Δήμητρα Παπαδήμα: «Της λέω να παντρευτούμε για να κρατήσει τη σύνταξη μου όταν πεθάνω»

Μποσταντζόγλου σε Δήμητρα Παπαδήμα: «Της λέω να παντρευτούμε για να κρατήσει τη σύνταξη μου όταν πεθάνω»

Πηγή Φωτογραφίας: FTHIS.GR

«Γιατί να χαρίσουμε το χιλιάρικο που παίρνουμε μετά από 52 χρόνια;» δήλωσε ο ηθοποιός

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε για τη μακρόχρονη σχέση του με τη Δήμητρα Παπαδήμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δήμητρα Παπαδήμα (@dimitra_papadima_)

Συγκεκριμένα, λίγο πριν βρεθεί με την κωμωδία «Μποστ και Φλωξ» στη σκηνή, ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν».

Σχετικά με το γεγονός ότι της έχει κάνει πρόταση γάμου, αλλά ότι η Δήμητρα Παπαδήμα δεν θέλει να παντρευτούν, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου απάντησε: «Ναι, ούτε εγώ θέλω (να παντρευτούμε). Παντρεμένοι ήμασταν, χωρίσαμε, τώρα είμαστε 32 χρόνια μαζί. Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου και αφού έχουμε βρει τα κουμπιά μας και τα κόλπα μας, τι να μας δώσει παραπάνω το συγχωροχάρτι της εκκλησίας; Εγώ λέω στη Δήμητρα απλά να παντρευτούμε τυπικά, για να κρατήσει τη σύνταξή μου όταν πεθάνω. Κάποια στιγμή θα την πείσω να βάλει μια τζίφρα να πάμε στον δήμαρχο. Γιατί να χαρίσουμε το χιλιάρικο που παίρνουμε μετά από 52 χρόνια;».

«Θα έλεγα πως είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου, εκτός από τα παιδιά. Είναι και λυσσασμένη με τη δουλειά. Τώρα θα παρουσιάσει “Το Πορτρέτο Της Πηνελόπης Δέλτα”, στο Θέατρο Αμαλία από τις 2 Δεκεμβρίου 2023. Και η παράσταση “Αγρίμι” ήταν σπουδαία. Πλέον φαίνεται η επένδυση που έχει κάνει στον εαυτό της, γιατί κουράστηκε, γράφει πολύ», ανέφερε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments