Πολιτική

Με σφραγίδα Παπαθανάση κατατίθεται την Τετάρτη το σχέδιο Ελλάδα 2.0 για την ανοικοδόμηση της Θεσσαλίας

Με σφραγίδα Παπαθανάση κατατίθεται την Τετάρτη το σχέδιο Ελλάδα 2.0 για την ανοικοδόμηση της Θεσσαλίας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί η ομάδα εργασίας -από Έλληνες και Ευρωπαίους αξιωματούχους- για τον καθορισμό των έργων και μεταρρυθμίσεων που θα ενταχθούν στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης, μετά τις καταστροφές στη Θεσσαλία.

Την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθεί το τελικό σχέδιο του Ελλάδα 2.0, με συμπερίληψη έργων άμεσης αποκατάστασης και προσβασιμότητας.

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί η ομάδα εργασίας -από Έλληνες και Ευρωπαίους αξιωματούχους- για τον καθορισμό των έργων και μεταρρυθμίσεων που θα ενταχθούν στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης, μετά τις καταστροφές στη Θεσσαλία.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή του ERTNEWS “Σαββατοκύριακο από τις 6”, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Νίκος Παπαθανάσης, την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθεί το τελικό σχέδιο του Ελλάδα 2.0, με συμπερίληψη έργων άμεσης αποκατάστασης και προσβασιμότητας.

Η τελική εισήγηση από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας θα κατατεθεί την Τετάρτη ενώ αναμένεται και ανακατεύθυνση πόρων 330 εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΠΑ 2014-2020 για παρεμβάσεις λόγω των καταστροφών στη Θεσσαλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments