Διεθνή

Τραγωδία στην Ιταλία: Λεωφορείο έπεσε από γέφυρα έξω από την Βενετία – Τουλάχιστον 20 νεκροί

Τραγωδία στην Ιταλία: Λεωφορείο έπεσε από γέφυρα έξω από την Βενετία – Τουλάχιστον 20 νεκροί

Πηγή Φωτογραφίας: twitter Neurone Intelligence,Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους απόψε στο Μέστρε, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Βενετία και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν εξαιτίας πτώσης λεωφορείου από οδογέφυρα, σύμφωνα με την ιταλική τηλεόραση RAI.

Ανάμεσα στους νεκρούς φέρονται να υπάρχουν και δύο παιδιά - Τουλάχιστον 10 οι τραυματίες - Το περιστατικό σημειώθηκε στο Μέστρε, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Βενετία

Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους απόψε στο Μέστρε, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Βενετία και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν εξαιτίας πτώσης λεωφορείου από οδογέφυρα, σύμφωνα με την ιταλική τηλεόραση RAI.

Στην περιοχή έσπευσαν πυροσβέστες και οι υπηρεσίες των πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε διάφορα νοσοκομεία της περιοχής.

Το λεωφορείο των υπεραστικών συγκοινωνιών της περιφέρειας Βένετο έπεσε πάνω σε ηλεκτρικά καλώδια σιδηροτροχιάς, που βρίσκεται κάτω από την οδογέφυρα.

Ο δήμαρχος της Βενετίας Λουίτζι Μπουνιάρο έκανε γνωστό ότι κήρυξε την Τετάρτη ημέρα πένθους στην πόλη του. Παράλληλα, ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι «ήταν ένα λεωφορείο υπεραστικών συγκοινωνιών που μετέφερε τουρίστες σε τοπικό κάμπινγκ».

Τη συμπαράστασή της προς τις οικογένειες των θυμάτων εξέφρασε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments