Αθλητισμός

Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Μπαρτζώκα [vid]

Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Μπαρτζώκα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Μπορεί ο Ολυμπιακός με την χθεσινή του νίκη στο Παλέ κόντρα στον Άρη να έκανε το 4/4 στο ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο η αναμέτρηση των ερυθρόλευκων κόντρα στον σύνολο του Γιάννη Καστρίτη, ήρθε να αφήσει μεγάλες «πληγές».

Οι Σίκμα και ΜακΚίσικ προστέθηκαν στο απουσιολόγιο του Γιώργου Μπαρτζώκα κάνοντας έτσι ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Έλληνα τεχνικού ενόψει της συνέχειας. Ποια ματς χάνουν και το πρόγραμμα Γολγοθάς των ερυθρολεύκων για τον επόμενο μήνα...

Μπορεί ο Ολυμπιακός με την χθεσινή του νίκη στο Παλέ κόντρα στον Άρη να έκανε το 4/4 στο ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο η αναμέτρηση των ερυθρόλευκων κόντρα στον σύνολο του Γιάννη Καστρίτη, ήρθε να αφήσει μεγάλες «πληγές».

Πιο συγκεκριμένα το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού έκανε σήμερα γνωστό πως οι Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ θα παραμείνουν στα «πιτς» για τις επόμενες εβδομάδες, κάνοντας έτσι ακόμη πιο δύσκολο του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει της συνέχειας.

Όλα αυτά την ώρα που και η συμμετοχή των Νάιτζελ Γουίλιαμ Γκος και Μουστάφα Φαλ στην προσεχή αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Μια άσχημη συνθήκη για τον Ολυμπιακό η οποία έρχεται στο χειρότερο δυνατό σημείο μιας και οι ερυθρόλευκοι μέχρι τις 9 Νοεμβρίου έχουν να ανέβουν ένα αγωνιστικό Γολγοθά τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού εκτός συνόρων για τον επόμενο μήνα:

13/10, 21:15 Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 17/10, 21:45 Αρμάνι – Ολυμπιακός 19/10, 21:15 Ολυμπιακός – Παρτίζαν 26/10, 22:00 Ολυμπιακός – Εφές 2/11, 19:45 Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 9/11, 19:15 Ολυμπιακός – Μπασκόνια

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού εντός των συνόρων για τον επόμενο μήνα:

15/10, 17:15 Ολυμπιακός – ΑΕΚ 21/10 Κολοσσός – Ολυμπιακός 28/10 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 4/11 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Έτσι έχοντας ως δεδομένο πως ο Σακίλ ΜακΚίσικ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρείς με τέσσερις εβδομάδες ο Αμερικάνος άσος αναμένεται να χάσει και τα τέσσερα παραπάνω παιχνίδια για την Basket League.

Τέλος ο Λουκ Σίκμα και αυτός με την σειρά του θα παραμείνει στα πιτς για τις επόμενες δύο εβδομάδες κάτι που σημαίνει πως για την Euroleague θα χάσει τα ματς κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο και Παρτίζαν, ενώ για την Basket League θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις απέναντι σε ΑΕΚ και Κολοσσό Ρόδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments