Lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου: «Έχω ζοριστεί πολύ στη δουλειά… κλαίω 10 ώρες την ημέρα» [VID]

Αθηνά Οικονομάκου: «Έχω ζοριστεί πολύ στη δουλειά… κλαίω 10 ώρες την ημέρα» [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: OneMan.gr

Αθηνά Οικονομάκου: «Ήταν αυστηροί οι γονείς μου, έβγαινα στα 18 μου και γύριζα 3 τα ξημερώματα και ο πατέρας μου αναρωτιόταν πού είμαι»

Για τα παιδιά της, τον σύζυγό της αλλά και το ατύχημα που είχε στο θέατρο μίλησε χθες (10.10.2023) το βράδυ η Αθηνά Οικονομάκου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

«Με δύο παιδιά είναι τέλεια. Στο πρώτο επειδή δυσκολεύτηκα πολύ, είχα φόβο, ανασφάλεια και ενοχές, στο δεύτερο που τα είχα καταπολεμήσει όλα αυτά, βγήκε πιο αβίαστα, είναι πιο ξέγνοιαστο. Το μικρό βλέπει το μεγάλο και παίζουν μαζί», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου στην Γρηγόρη Αρναούτογλου και εξήγησε πως βρίσκει ισορροπίες με οικογένεια και δουλειά.

«Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι από τις μαμάδες που λένε “ωχ παναγία μου δεύτερο παιδί, διπλή κούραση. Εμένα το δεύτερο παιδί δεν έχω καταλάβει πώς μεγάλωσε. Κύλησε πολύ ομαλά. Πλέον λείπω αρκετά από το σπίτι και η μικρή γκρινιάζει, ενώ ο γιος μου είναι πιο συγκρατημένος».

View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Όσον αφορά στο θέμα της οικογένειας και την σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου εξομολογήθηκε: «Δεν είχα προσχεδιάσει το θέμα της οικογένειας, έτυχε. Ήταν ο άνθρωπος που γνώρισα, ήμουν πολύ τυχερή και με την τροπή που πήρε η σχέση, νομίζω ήρθε γρήγορα, ήμουν πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι, γιατί ξέρω τι γίνεται γύρω μου, οπότε όλα ήρθαν ομαλά, ήρθε το πρώτο παιδί και όταν ένιωσα σίγουρη ήρθε και το δεύτερο».

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλους τη ρώτησε αν θα ήθελε να αποκτήσει τρίτο παιδί, η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε: «Ποτέ δεν ξέρεις. Για να δούμε. Τα τρία παιδιά είναι άλλη πίστα, αλλάζουν τα πρακτικά τα παιδιά όμως, είναι μια χαρά».

View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε κι ένα ατύχημα που είχε πρόσφατα στο θέατρο: «Τον περασμένο Μάρτιο έσπασα το γόνατό μου στην μέση της παράστασης και δεν το κατάλαβα. Δεν κατάλαβα ότι είχα σπάσει τον μηνίσκο, το αποτελείωσα.Πήγα στον γιατρό, αλλά δεν χειρουργήθηκα, παραμένει σπασμένο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments