Διεθνή

Συριακά ΜΜΕ: Ισραηλινές επιδρομές σε αεροδρόμια της Δαμασκού και του Χαλεπίου

Συριακά ΜΜΕ: Ισραηλινές επιδρομές σε αεροδρόμια της Δαμασκού και του Χαλεπίου

Πηγή Φωτογραφίας: Omar Sanadiki | Συντελεστές: AP, Μια «ισραηλινή επίθεση» εξαπολύθηκε σήμερα με στόχο τα αεροδρόμια της πρωτεύουσας της Συρίας, Δαμασκού και της βόρειας συριακής πόλης του Χαλεπίου, μετέδωσε η συριακή κρατική τηλεόραση.

Μια «ισραηλινή επίθεση» εξαπολύθηκε σήμερα με στόχο τα αεροδρόμια της πρωτεύουσας της Συρίας, Δαμασκού και της βόρειας συριακής πόλης του Χαλεπίου, μετέδωσε η συριακή κρατική τηλεόραση.

Μια «ισραηλινή επίθεση» εξαπολύθηκε σήμερα με στόχο τα αεροδρόμια της πρωτεύουσας της ΣυρίαςΔαμασκού και της βόρειας συριακής πόλης του Χαλεπίου, μετέδωσε η συριακή κρατική τηλεόραση.

Συριακά μέσα ενημέρωσης τόνισαν ότι συριακή αντιαεροπορική άμυνα ενεργοποιήθηκε ως απάντηση στις επιθέσεις.

Μπλίνκεν: Το Ισραήλ έχει την υποχρέωση στην αυτοάμυνα [vid]

Η Χαμάς είναι εχθρός του πολιτισμού είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπένιαμιν Νετανιάχου κατά τη συνέντευξη Τύπου με τον Άντονι Μπλίνκεν. Στα εγκλήματα της Χαμάς περιλαμβάνονται ο «σφαγιασμός ολόκληρων οικογενειών», το «κάψιμο ζωντανών ανθρώπων» και ο «αποκεφαλισμούς» είπε ο Νετανιάχου.Ο Μπάιντεν είχε δίκιο που την αποκάλεσε το απόλυτο κακό.

Η Χαμάς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ακριβώς όπως ο ISIS. Έχουμε δύσκολες μέρες μπροστά μας, είναι η στιγμή που πρέπει να είμαστε ενωμένοι και υπερήφανοι απέναντι στο κακό. Ευχαριστώ την Αμερική που στέκεται πάντα δίπλα στο Ισραήλ.

Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι στο Ισραήλ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, είπε στη συνέντευξη Τύπου με τον Ισραηλινό πρόεδρο, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν. «Βρίσκομαι εδώ και ως Εβραίος όχι μόνο ως Αμερικανός υπουργός. Έρxομαι εδώ ως σύζυγος και ως πατέρας». «Καταλαβαίνω σε προσωπικό επίπεδο» τις σφαγές της Χαμάς, είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments