Τεχνολογία

Η Apple ενδέχεται να ανακοινώσει ένα ανανεωμένο iMac πριν τα οικονομικά της αποτελέσματα

Η Apple ενδέχεται να ανακοινώσει ένα ανανεωμένο iMac πριν τα οικονομικά της αποτελέσματα

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay, Σοβαρό παραμένει το ενδεχόμενο ένας νέος υπολογιστής iMac 24 ιντσών να ανακοινωθεί από την Apple πριν τελειώσει ο Οκτώβριος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το τεχνολογικό ενημερωτικό δελτίο του Bloomberg.

Σοβαρό παραμένει το ενδεχόμενο ένας νέος υπολογιστής iMac 24 ιντσών να ανακοινωθεί από την Apple πριν τελειώσει ο Οκτώβριος

Σοβαρό παραμένει το ενδεχόμενο ένας νέος υπολογιστής iMac 24 ιντσών να ανακοινωθεί από την Apple πριν τελειώσει ο Οκτώβριος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το τεχνολογικό ενημερωτικό δελτίο του Bloomberg.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, εάν όντως υπάρξει μία τέτοια ανακοίνωση, θα τερματίσει μια «ξηρασία» άνω των 900 ημερών από την κυκλοφορία του iMac με επεξεργαστή M1 το πρώτο εξάμηνο του 2021. Αν και στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται το είδος του επεξεργαστή που θα έρχεται με το νέο υπολογιστή, σε προγενέστερη αναφορά γινόταν η πρόβλεψη ότι ο ανανεωμένος υπολογιστής θα «φορούσε» το νέο τσιπ M3.

«Η Apple σχεδιάζει ένα λανσάρισμα προϊόντος με επίκεντρο το Mac γύρω στο τέλος αυτού του μήνα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο συντάκτης του ενημερωτικού δελτίου Power On. Προσθέτει επίσης ότι «το γεγονός ότι η Apple δημοσιεύει τα κέρδη της τον Νοέμβριο, είναι ένα “σαφές σημάδι” ότι κάτι συμβαίνει στο Κουπερτίνο».

Όπως λέει, την τελευταία φορά που η Apple καθυστέρησε να ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα του τριμήνου μετά τον Οκτώβριο, ήταν όταν μόλις είχε κάνει μια ανακοίνωση για Mac και iPad. Παρόλα αυτά το Bloomberg παραδέχεται ότι οι φορητοί υπολογιστές Pro 14 και 16 ιντσών ανανεώθηκαν τον Ιανουάριο, επομένως μπορεί να βρίσκονται ακόμη στο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του 2024, αλλά έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από την αναβάθμιση του MacBook Pro 13 ιντσών και του iMac, αλλά και πάλι, διανύει την τρίτη χρονιά με τον ίδιο επεξεργαστή.

Στο τέλος της συνδρομητικής έκδοσης του Power On, δίνεται απάντηση και σε ερώτηση αναγνώστη που ρώτησε αν πιστεύει ότι τα επόμενα MacBook θα δουν αλλαγές πέρα ​​από τις εσωτερικές αναβαθμίσεις. Σε αυτό το επίπεδο δεν αναμένονται σημαντικές διαφορές εκτός από τους επεξεργαστές και ίσως «μικρές βελτιώσεις στις οθόνες», αλλά προβλέπει ότι η επόμενη πραγματική αλλαγή θα είναι ένα νέο iMac Pro το 2025 και μετά ένα OLED MacBook Pro το 2026, πιθανώς με ανανεωμένα σχέδια και χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments