Lifestyle

Τζόρτζια Σιακαβάρα – Πλεύρης: Το ζευγάρι σε βραδινή έξοδο για φαγητό – Οι πρώτες on camera δηλώσεις

Τζόρτζια Σιακαβάρα – Πλεύρης: Το ζευγάρι σε βραδινή έξοδο για φαγητό – Οι πρώτες on camera δηλώσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Το Tlife απαθανάτισε το ζευγάρι στην περιοχή της Κηφισιάς, σε γνωστό bar restaurant.

Πήγαν να φάνε σε bar restaurant της Κηφισιάς - Δείτε το βίντεο

Η σχέση του Κωνσταντίνου Πλεύρη με πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», αλλά και το ενδεχόμενο να παντρευτούν, απασχόλησε όσο λίγα, τις ψυχαγωγικές εκπομπές, τις τελευταίες μέρες.

View this post on Instagram

A post shared by Georgia Siakavara (@georgiasiakavara)

Ο 83χρονος νομικός περιέγραψε τον δεσμό τους ως «συναισθηματικό δεσμό», ενώ σε αναφορά του για τη Τζόρτζια Σιακαβάρα στο MEGA, δεν παρέλειψε να τονίσει, πως «είναι ωραιοτάτη, πολύ μορφωμένη και και έξυπνη» προσθέτοντας «το τι θα γίνει, θα το δείξει το μέλλον».

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή έξοδο, ύστερα από την είδηση ότι είναι μαζί.

Προ ολίγων ημερών, δημοσίευμα στην «On Time» έγραψε, πως ο 83χρονος νομικός θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τη 49χρονη γυναίκα, η οποία είχε συμμετάσχει στο παρελθόν στη γνωστή εκπομπή μόδας, «My Style Rocks».

Ο νομικός έκανε κάποιες δηλώσεις επιβεβαιώνοντας υπάρχει σχέση με την Τζιόρτζια Σιακαβάρα, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό», χωρίς αρχικά, να θέλει να αποκαλύψει περισσότερα.

Είπε: «Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος στα δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνο σας και θα σας πάρω».

Στην πιο πρόσφατη αναφορά του στην Τζόρτζια Σιακαβάρα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είπε: «Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα όχι μόνο σε εμφάνιση αλλά και σε πνευματικό περιεχόμενο» και εξομολογήθηκε πως «αν παντρευόμουν, θα παντρευόμουν μια κοπέλα σαν κι αυτή».

«Βέβαια, τώρα στην εποχή μας παντρεύονται κάτι μαντράχαλους και εσείς οι δημοσιογράφοι τους προβάλλετε» συμπλήρωσε με νόημα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ο οποίος στην παρατήρηση της δημοσιογράφου ότι το λέει αυτό για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του Τάιλερ ΜακΜπέθ απάντησε «δεν είναι γάμος αυτός , τι θα πει γάμος; Ο γάμος είναι μεταξύ άρρενος και θήλεος. Έχουν ξεφτιλίσει την έννοια του έρωτα».

Ο ηλικιωμενός νομικός είιπε, επίσης, ότι δεν είχε δει τη Τζόρτζια Σιακαβάρα στο My Style Rocks «γιατί τα ενδιαφέροντά μου είναι άλλα», ότι την έχει γνωρίσει ο γιος του, Θάνος Πλεύρης, καθώς έχουν φάει όλοι μαζί μια φορά αλλά και ότι ο βουλευτής της ΝΔ «δεν ασχολείται με το θέμα, ούτε ξέρει ότι έχω σχέση μαζί της».

Το Tlife απαθανάτισε το ζευγάρι στην περιοχή της Κηφισιάς, σε γνωστό bar restaurant.

View this post on Instagram

A post shared by Tlife.gr (@tlifegr)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments