Lifestyle

Θάνος Κιούσης: «Με τον Αντώνη Ρέμο ήμασταν μαζί στο στρατό»

Θάνος Κιούσης: «Με τον Αντώνη Ρέμο ήμασταν μαζί στο στρατό»

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

Ο Θάνος Κιούσης, γνωστός ως Τόνι Σφήνος, μίλησε για το πώς ανέλαβε την παρουσίαση του 5Χ5

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night Show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε τη Δευτέρα (23/10) ο Θάνος Κιούσης ή αλλιώς Τόνι Σφήνος, ο οποίος φέτος παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι 5Χ5 στον ΑΝΤ1.

View this post on Instagram

A post shared by Thanos Kiousis (@mrthanoskiousis)

Αρχικά, αναφέρθηκε στο περιβόητο μουστάκι του, αποκαλύπτοντας πώς αποφάσισε να το υιοθετήσει. “Το 2005 ήρθε το χαρτί για να πάω φαντάρος, για να μην πλήττω, σκέφτηκα ν’ αφήσω μουστάκι και να το παίξω Κρητικός, το είδα σαν ρόλο” είπε, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το “alter-ego” του.

“Νομίζω ότι ο Τόνι Σφήνος έχει θιχτεί μαζί μου, γιατί υπάρχει μια ομοιότητα μεταξύ μας. Μοιάζουμε λίγο στο μουστάκι, στα δόντια, και πιστεύει ότι θα του φάω τη θέση. Με παίρνουν τηέφωνο και μου λένε “ρε, είδες τι είπε για σένα;”. Μπαίνω να δω και λέει ότι είμαι ατάλαντος και τέτοια. Τι να πω. Κούκλος είναι, αλλά είμαστε στο 2023, κι αυτός νομίζει ότι είμαστε ακόμα στο 1970. Δεν πάει πολύ καλά ο άνθρωπος μάλλον.

Πώς ανέλαβε την παρουσίαση του 5Χ5

Αναφερόμενος στο τηλεπαιχνίδι 5Χ5 που παρουσιάζει φέτος, ο Θάνος Κιούσης περιέγραψε: “Για το 5Χ5 αυτοπροτάθηκα. Πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι ξέρω πως θα γίνει αυτό το παιχνίδι και ζήτησα να περάσω κι εγώ από οντισιόν, αν γίνεται. Έκανε πολύς κόσμος δοκιμαστικό. Άργησαν πολύ μέχρι να μου δώσουν απάντηση, πάνω από ένα μήνα. Παρ’ όλα αυτά ,με πήραν και μου είπαν ότι ήμουν στους επικρατέστερους και στη συνέχεια, μου είπαν ότι θα είμαι εγώ ο παρουσιαστής”.

“Το αντιμετωπίζω με πάρα πολλή χαρά και με κέφι. Προσπαθώ – αν και ξέρω ότι έτσι προσμετράται η επιτυχία – να μην έχω εξάρτηση με τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί είναι ψυχοφθόρο. Ρωτάω την ομάδα αν τα πηγαίνουμε καλά και μέχρι εκεί. Προτιμώ να διαβάζω τα κακά σχόλια, αλλά ευτυχώς δεν έχω διαβάσει κάτι πολύ κακό”, συμππλήρωσε ο Θάνος Κιούσης, υπογραμμίζοντας πως βρίσκει ακόμα τα πατήματά του και αισθάνεται πως κάθε φορά τα πάει όλο και καλύτερα.

Μάλιστα, ο Θάνος Κιούσης αποκάλυψε και την άγνωστη φιλία του με τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, περιγράφοντας την ιστορία γνωριμίας τους στο στρατό:

“Με τον Αντώνη Ρέμο γνωριστήκαμε στον στρατό, ήμασταν στην ίδια σειρά, 123 ΠΒΕ Τρίπολης. Με έβαλαν σε ένα γραφείο προσωπικού και εκεί ήρθε ο Αντώνης. Πιάσαμε την κουβέντα και τότε έκανα ζογκλερικά. Είχα ακούσει ότι θα κάνει μία συναυλία μέσα στη μονάδα και του είπα “θέλεις να βγω στο διάλειμμά σου να κάνω τα δικά μου”. Φεύγοντας νόμιζα ότι το είπε από ευγένεια, αλλά τελικά δεν το είπε από ευγένεια. Βγήκα στη συναυλία του και έκανα κάτι με φωτιές και μία υποσμηναγός μου έβγαλε τα ρούχα μπροστά σε 2.000 κόσμο και από τότε γίναμε φίλοι με τον Αντώνη“.

Η πρόταση γάμου στη σύζυγό του

Αναφερόμενος στη γνωριμία με τη σύζυγό του, είπε: “Η σύζυγός μου είναι το δεξί, αλλά και το αριστερό μου χέρι, είμαστε ντουέτο. Επιμελείται το ντύσιμό μου στο 5Χ5. Mε την Ιωάννα γνωριστήκαμε σε μία παράσταση. Τη στιγμή που έπεσε η ματιά μου στην Ιωάννα, κάποιος μας έβγαλε φωτογραφία. Ένιωσα αμέσως μια έλξη, αρχίσαμε να βγαίνουμε και να μιλάμε αλλά δε φανταζόμουν ότι θα παντρευτούμε. Είμαστε μαζί 10 χρόνια, τα 7 παντρεμένοι”.

“Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Ιωάννα, μου ήρθε να ντυθώ ναύαρχος για να πάω να τη ζητήσω από τη γιαγιά και τη μαμά της” αποκάλυψε.

Όσο για τα παιδιά τους, είπε: “Τα παιδιά μας, τα αγόρια μας είναι 5 και 4 ετών. Δε θα ήθελα τα παιδιά μου να ζήσουν όλη αυτή την ανασφάλεια που έχει το δικό μου επάγγελμα. Σήμερα δουλεύεις, αύριο τι κάνεις: Το παλεύω μέσα μου, σκέφτομαι “κάνε ό,τι θέλεις αρκεί να το κάνεις τέλεια”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments