Διεθνή

Η Χαμάς ανέβασε βίντεο με ομήρους να κατηγορούν τον Νετανιάχου [vid]

Η Χαμάς ανέβασε βίντεο με ομήρους να κατηγορούν τον Νετανιάχου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: twitter @ShehabAgency,Σε αυτό παρουσιάζονται τρεις γυναίκες οι οποίες φέρεται να απήχθησαν κατά τη διάρκεια των επιθέσεων της 7ης Οκτωβρίου. Οι γυναίκες φαίνονται να κάθονται η μία δίπλα στην άλλη μπροστά σε έναν τοίχο.

Βίντεο με τρεις γυναίκες που φέρεται να κρατούνται ως όμηροι δημοσίευσε η Χαμάς.

Σε αυτό παρουσιάζονται τρεις γυναίκες οι οποίες φέρεται να απήχθησαν κατά τη διάρκεια των επιθέσεων της 7ης Οκτωβρίου. Οι γυναίκες φαίνονται να κάθονται η μία δίπλα στην άλλη μπροστά σε έναν τοίχο.

Στο βίντεο των 76 δευτερόλεπτων, που δημοσιοποιήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης της Χαμάς με τον τίτλο «ορισμένοι κρατούμενοι Σιωνιστές απευθύνουν μήνυμα στον Νετανιάχου και την κυβέρνησή του», ακούγεται μία από αυτές να καλεί τον Ισραηλινό πρωθυπουργό να καταλήξει σε ανταλλαγή αιχμαλώτων προκειμένου να αφεθούν ελεύθερες.

«Γεια σου, Μπίμπι Νετανιάχου», λέει η γυναίκα στη μέση, «Βρισκόμαστε σε αιχμαλωσία από τη Χαμάς εδώ και 23 ημέρες. Χθες, δόθηκε συνέντευξη Τύπου με τις οικογένειες των ομήρων. Υποτίθεται ότι θα γινόταν κατάπαυση του πυρός. Υποτίθεται ότι θα μας απελευθερώνατε όλους. Δεσμευτήκατε να μας απελευθερώσετε όλους».

Στη συνέχεια, η γυναίκα κατηγορεί τον πρωθυπουργό για «πολιτική και εθνική αμέλεια» και ότι «τα θαλάσσωσε» στις 7 Οκτωβρίου.

«Κανένας στρατιώτης δεν ήταν εκεί. Κανείς δεν ήρθε. Κανείς δεν μας άκουσε», λέει η όμηρος. «Είμαστε αθώοι πολίτες. Πολίτες που πληρώνουμε φόρους στο κράτος του Ισραήλ. Θέλετε να μας σκοτώσετε όλους. Θέλετε να μας σκοτώσετε όλους χρησιμοποιώντας τις IDF», πρόσθεσε.

Η απάντηση Νετανιάχου για το βίντεο της Χαμάς

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου καταδίκασε το βίντεο, κάνοντας λόγο για «βάναυση ψυχολογική προπαγάνδα».

«Κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε όλους τους απαχθέντες και τους αγνοούμενους στην πατρίδα», έγραψε ο Νετανιάχου στο Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments