Πολιτική

Πλεύση Ελευθερίας: Ανεξαρτητοποιείται και η Αρετή Παπαϊωάννου

Πλεύση Ελευθερίας: Ανεξαρτητοποιείται και η Αρετή Παπαϊωάννου
Ο Μιχάλης Χουρδάκης πριν από περίπου τρεις εβδομάδες διεγράφη από το κόμμα και δεν παρέδωσε την έδρα

Από το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου αποχωρεί η Αρετή Παπαϊωάννου. Η κα Παπαϊωάννου είναι βουλευτής, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και μητέρα του Μιχάλη Χουρδάκη, ανεξάρτητου -πλέον- βουλευτή Α’Θεσσαλονίκης, που πριν από περίπου τρεις εβδομάδες διεγράφη από το κόμμα και δεν παρέδωσε την έδρα του.

Πλεύση Ελευθερίας: Ο Μιχάλης Χουρδάκης δεν παραδίδει την έδρα του

Ο διαγραφείς από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Μιχάλης Χουρδάκης, ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα του.

«Πληροφορήθηκα την επιθυμία της επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας να με θέσει εκτός. Στη μέχρι σήμερα μικρή κοινοβουλευτική θητεία μου θεωρώ ότι έχω ανταποκριθεί στην επιλογή των περίπου 170.000 ψηφοφόρων της – δημοκρατικά λειτουργούσας – Πλεύσης Ελευθερίας που θέλησαν την παρουσία της στη Βουλή. Θα συνεχίσω με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων», αναφέρει ο Μιχάλης Χουρδάκης.

Οπως ανακοίνωσε νωρίτερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ο κ. Μιχάλης Χουρδάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας έως ότου παραδώσει την έδρα της Πλεύσης Ελευθερίας που κατέχει, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όπως του έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί».

Οι λόγοι αφορούν την «εύρυθμη, ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

Ο Mιχάλης Χουρδάκης στις εκλογές του Ιουνίου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν χωρίς σταυρό, είχε τοποθετηθεί πρώτος στο ψηφοδέλτιο με απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments