Πολιτική

Βορίδης: “Παράθυρο” για διορθώσεις στο φορολογικό νομοσχέδιο για ελεύθερους επαγγελματίες

Βορίδης: “Παράθυρο” για διορθώσεις στο φορολογικό νομοσχέδιο για ελεύθερους επαγγελματίες

Πηγή Φωτογραφίας: [364688] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης προανήγγειλε διορθώσεις στο φορολογικό νομοσχέδιο, σημειώνοντας πως γίνεται προσπάθεια να αποδοθεί φορολογική δικαιοσύνη

Διορθώσεις στο φορολογικό νομοσχέδιο για τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους προανήγγειλε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός επικρατείας Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης ανέφερε ότι στο φορολογικό νομοσχέδιο διαμορφώνεται ένα τεκμήριο μαχητό ως προς το εισόδημα των ελεύθερων επαγγελματιών και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν διορθώσεις.

Είπε πως το 70% των ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων κάνουν δήλωση φορολογίας εισοδήματος κάτω από το εισόδημα του ανειδίκευτου εργάτη, σημειώνοντας πως γίνεται προσπάθεια να αποδοθεί φορολογική δικαιοσύνη.

Σε ό,τι αφορά τα τρολ του διαδικτύου απάντησε πως μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον λαϊκισμό και την τοξικότητα ηττήθηκε όλος ο εσμός του διαδικτύου. Ο κ. Βορίδης, μάλιστα, διερωτήθηκε κατά πόσο μπορούν οι εταιρίες να ανέχονται ανώνυμους λογαριασμούς…

Ερωτηθείς εάν ο κ. Σκουρλέτης κατέλαβε με καθυστέρηση το πρόβλημα, απάντησε πως τώρα αφυπνίζεται και προφανώς γνώριζε πως στο παρελθόν κανιβάλιζαν άλλους στον ΣΥΡΙΖΑ.

Βουλή: Αντιπαράθεση Ν.Ανδρουλάκη – Μ. Βορίδη με φόντο τις υποκλοπές 

Με επίθεση στον πρωθυπουργό, μετά την ομιλία του στη Βουλή επανήλθε  στην Ολομέλεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ επανέφερε την υπόθεση των υποκλοπών για να κατηγορήσει την κυβέρνηση για εγκαθίδρυση παρακράτους. Επικαλέστηκε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία από τηλέφωνο πολιτικού προσώπου “έφυγαν” “μολυσμένα” με predator μηνύματα γεγονός που προκάλεσε σφοδρή σύγκρουση με τον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη ο οποίος του καταλόγισε ότι φέρνει στο Κοινοβούλιο “κουτσομπολιά”.

Ο κ. Ανδρουλάκης, ξεκίνησε την ομιλία του καταλογίζοντας στον πρωθυπουργό ότι ήρθε να κάνει μαθήματα κοινοβουλευτικής παρουσίας και απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα ανέφερε: “Το ποσοστό που πήρατε μεταφράζεται σε 158 έδρες δεν σας δίνει το δικαίωμα να θέλετε να υπονομεύσετε τις Ανεξάρτητες Αρχές, να θέλετε να ελέγξετε τη Δικαιοσύνη διότι πολύ απλά φοβάστε το σκάνδαλο των υποκλοπών και δεν σας επιτρέπει να απαξιώνετε κάθε δημοκρατική φωνή μέσα στο Κοινοβούλιο. Ο κ. Μητσοτάκης, νομίζει ότι είμαστε οι “μιντιάρχες” που τον στηρίζουν, που όταν γράψουν κάποιοι δημοσιογράφοι κάτι που δεν του αρέσει απευθείας παίρνει τηλέφωνο”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments