Αθλητισμός

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ, Λουτσέσκου: «Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο» [vid]

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ, Λουτσέσκου: «Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364791] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θεωρεί ότι η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν αντίδραση του ΠΑΟΚ για την ήττα από την ΑΕΚ ενώ τόνισε ότι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο παρά την έκταση του σκορ.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη με 4-2 επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στις δηλώσεις του στην Cosmote TV μετά το ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ήθελε να ακούσει για αντίδραση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι το ματς δεν ήταν καθόλου εύκολο και στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο έπαιξε η ομάδα του.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για το αν αυτό ήταν μία αντίδραση του ΠΑΟΚ:

«Αντίδραση, μη αντίδραση. Δεν θέλω να μιλήσω για αντίδραση γιατί ήταν μια ήττα σε 19 παιχνίδια. Δώσαμε όλα τα παιχνίδια κάτω από μεγάλη πνευματική πίεση. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε ένα λάθος γιατί θα μέναμε εκτός Ευρώπης. Όλοι οι άλλοι έχασαν στα προκριματικά και είχαν κάτι άλλο να περιμένουν και είναι στην Ευρώπη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όχι για την αντίδραση».

Για το πως διέγραψε ο ΠΑΟΚ την ήττα από την ΑΕΚ;

«Αν ρωτήσετε άλλη μια φορά θα φύγω. Η ζωή είναι τώρα. Τι θα κάνουν στον Ολυμπιακό; Επειδή έχασαν 4-2 θα τα παρατήσουν. Θα τελειώσει ο κόσμος; Παίξαμε κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα που κέρδισε την Γουέστ Χαμ. Κοντρολάραμε όλες τις δύσκολες στιγμές. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Είχαμε την εξυπνάδα να γυρίσουμε τη μπάλα, δεν ήταν καθόλου εύκολο το παιχνίδι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments