Lifestyle

«Δικαστήριο» Χριστιάννας: «Εσείς μόνο τσακώνεστε, δε δείχνετε κάτι άλλο» [VID]

«Δικαστήριο» Χριστιάννας: «Εσείς μόνο τσακώνεστε, δε δείχνετε κάτι άλλο» [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ My Style Rocks

Επέστρεψε και δίκασε

Το My Style Rocks διανύει την 6η σεζόν του μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και όπως σε κάθε κύκλο, έτσι και σε αυτόν οι διαγωνιζόμενες πέρα από την καθημερινά concept και looks που παρουσιάζουν, έχουν να προετοιμάσουν κι ένα ιδιαίτερο outfit για το Gala τους, δηλαδή την «εορταστική εκδήλωση» της εβδομάδας, το θέμα της οποίας αποφασίζεται από την κριτική επιτροπή. Το ραντεβού για το Gala είναι κάθε Τρίτη.

View this post on Instagram

A post shared by My Style Rocks Greece (@grmystylerocks)

Το reunion με τις παλιές παίκτριες

Στο σημερινό Disco Gala τους λοιπόν, οι fashionistas είχαν να επιμεληθούν, όπως είχαμε δει ήδη από το τρέιλερ, όχι μόνο το δικό τους outfit αλλά και κάποιων άλλων γνώριμων παικτριών από την περσινή σεζόν του ριάλιτι. Μια αντίστοιχη δοκιμασία είχαν να βγάλουν σε πέρας και οι παίκτριες του 5ου κύκλου του ριάλιτι μόδας, με το κοινό να απολαμβάνει πολύ το αντίστοιχο επεισόδιο

Στην πασαρέλα του My Style Rocks εμφανίστηκαν λοιπόν, η Μέλντα Σαΐνη, η Ρέινα Βενέτη, η Χριστιάννα Κατσιέρη, η Τζωρτζίνα Μωραΐτη, η Ειρήνη Καζάκη, η Ίριδα Παπουτσή, οι φιναλίστ Σελένη Φωτιάδη και Νικόλ Δεσποτοπούλου αλλά και η μεγάλη περσινή νικήτρια Όλγα Κοτλιδά.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε σε αυτό το επεισόδιο και μάλιστα πρώην παίκτριες με νυν ήρθαν σε αντιπαράθεση, όπως έγινε με την Χριστιάννα Κατσιέρη και την Διονυσία Κούκιου, με την πρώτη να σχολιάζει τις χαμηλές βαθμολογίες και το αν υπάρχουν κλίκες στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού και τη δεύτερη να υπονοεί πως η Χριστιάννα δεν πρέπει να μιλάει για τέτοια πράγματα γιατί κι εκείνη έδιεχνε να είναι σε κλίκα όταν συμμετείχε στο παιχνίδι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments