Trash

Winter bags: Οι τάσεις στις τσάντες για το χειμώνα που επιλέγουν οι διάσημες

Winter bags: Οι τάσεις στις τσάντες για το χειμώνα που επιλέγουν οι διάσημες

Πηγή Φωτογραφίας: PRADA.COM

Εμπνευστείτε από τα πιο επίκαιρα σχέδια που δε θα αποχωρίζεστε την ερχόμενη σεζόν!

Ενώ ο κόσμος της μόδας μας δελεάζει συνεχώς με μια σειρά από καινούργια, fashionable items, έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στις τσάντες που τραβούν την προσοχή. Σε αντίθεση με τα παπούτσια, που μερικές φορές μπορεί να μας αφήνουν αμφιβολίες σχετικά με την εφαρμογή και τη λειτουργικότητά τους στην καθημερινή μας ζωή, οι τσάντες προσφέρουν άνεση, ανεπιτήδευτο στιλ και μπορούν να αναβαθμίσουν ένα απλό look στο λεπτό. Οι πιο σαγηνευτικές τάσεις χειμερινών τσαντών του 2023 που βλέπουμε να έρχονται, είναι all about making a statement και έκαναν το ντεμπούτο τους στις πασαρέλες τον Φεβρουάριο, όπου είδαμε μια σειρά από φρέσκα στιλ και σιλουέτες.

Από τις υφές μέχρι τα σχήματα και τα χρώματα, scroll down για να δείτε τις κυρίαρχες τάσεις στις τσάντες του χειμώνα 2023… Suede & slouchy hobo

Michael Kors Οι μεγάλες τσάντες ήταν το κυρίαρχο θέμα φέτος – και αυτό το χειμώνα επικεντρωνόμαστε στα suede υφάσματα. Ο συνδυασμός αυτός όχι μόνο δείχνει απόλυτα πολυτελής, αλλά και απίστευτα κομψός σε συνδυασμό με τα πιο απλά outfit με τζιν, αλλά και leather looks.

View this post on Instagram

A post shared by Michael Kors (@michaelkors)

Extra style tip: Έχουμε δει πολλούς A-listers να την έχουν ήδη καθιερώσει στις καθημερινές τους εμφανίσεις, και την κουβαλάνε πολλές φορές και ως clutch!

2. Fuzzy textures

View this post on Instagram

A post shared by Max Mara (@maxmara)

Max Mara Μπορεί τα shearling μπουφάν να πρόκειται να εμφανιστούν παντού, όμως τώρα βλέπουμε τις υφές αυτές και στις τσάντες. Από τις teddy εκδοχές της Max Mara μέχρι τς πιο high street επιλογές στο ZARA και H&M, οι “huggable” totes αποτελούν απόλυτη τάση για φέτος. Δώστε, λοιπόν, μια extra comfy πινελιά στις εμφανίσεις σας με μια μόνο προσθήκη.

3. Geometric

Prada Ένα trend που αποσκοπεί απόλυτα στη σιλουέτα είναι αυτό της ασυνήθιστης γεωμετρίας. Bonus points αν έχει top handles. Σε αντίθεση με τα ήπια, μαλακά σχήματα που θα κυριαρχήσουν φέτος, η Prada παρουσίασε τις κομψές τριγωνικές τσάντες που θυμίζουν κομμάτια μιας άλλης εποχής.

View this post on Instagram

A post shared by Prada (@prada)

Ένα ακόμα σχήμα που έχουμε δει πολύ είναι επίσης, τα crescent ημικύκλια σχέδια έχουν και πάλι την τιμητική τους.

Fringe is back!

Hermes Είδαμε την αναβίωση πολλών τάσεων εμπνευσμένων από το western aesthetic – και εννοείται πως αυτό επηρέασε και τις τσάντες. Τα κρόσσια εμφανίστηκαν παντού, από τον Michael Kors μέχρι τον Ralph Lauren και τη Stella McCartney. Είτε σε clutch, είτε σε tote εκδοχές, λαμβάνουν ένα πλήρες rebound!

View this post on Instagram

A post shared by Hermès (@hermes)

Red

Salvatore Ferragamo Οι σχεδιαστές παρουσίασαν μια πληθώρα από φλογερές κόκκινες τσάντες για το φθινόπωρο/χειμώνα 2023, από τσάντες ώμου, μέχρι φαρδιά clutches και cross body bags. Ο Maximilian Davis έριξε το χαρακτηριστικό του κόκκινο χρώμα τόσο στα έτοιμα ρούχα όσο και στα αξεσουάρ για τη δεύτερη συλλογή του για τον Ferragamo. Πρόκειται για ένα ιδανικό pop of colour!

View this post on Instagram

A post shared by FERRAGAMO (@ferragamo)

Stella McCartney Οι χειρολαβές έχουν πάρει τη μορφή της αλυσίδας και έδωσαν επιπλέον stylish πινελιά – όχι μόνο στη διαχρονική Falabella της Stella McCartney, αλλά και στις στις τσάντες των Loewe, Victoria Beckham και Louis Vuitton αυτή τη σεζόν. Σκεφτείτε το πανταχού παρόν μεταλλικό υλικό ως κόσμημα για την τσάντα σας – και έναν κομψό τρόπο για να απογειώσετε ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments