Lifestyle

Ραφαέλα Μπέλα: Από νοσηλεύτρια πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών

Ραφαέλα Μπέλα: Από νοσηλεύτρια πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN / Open TV Show Επί τόπου

Η Ραφαέλα Μπέλα μιλάει αποκλειστικά στην εκπομπή για την απόφασή της να αφήσει τη δουλειά της ως νοσηλεύτρια και να γίνει πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

Η  Ραφαέλα Μπέλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Επί Τόπου» του τηλεοπτικού δικτύου Open TV και συνομίλησε με τον δημοσιογράφο Νάσο Γουμενίδη για την απόφασή της να αφήσει τη νοσηλευτική και να γίνει πορνοστάρ.

View this post on Instagram

A post shared by Rafaela Bella 💄👠♏ (@rafaela_bella_2)

Μιλώντας για τη νοσηλευτική, τόνισε: «Από μικρή μου άρεσε η νοσηλευτική. Το να βοηθάω τον κόσμο… Νιώθεις μια ευχαρίστηση όταν βλέπεις ότι ο άλλος γίνεται καλά και τους έχεις προσφέρει τη βοήθειά σου. Είναι πολύ όμορφο. Έτσι ξεκίνησα. Μου άρεσε ό,τι είχε να κάνει με αίμα, με χειρουργεία. Δούλευα κι ένιωθα υπέροχα».

Κι έπειτα μίλησε για την απόφαση να λάβει μέρος σε ερωτικές ταινίες. «Μου άρεσε η προβολή. Κυκλοφορούσα τη νύχτα, πήγαινα σε διάφορα μαγαζιά κι αυτό που έβλεπα σαν σόου μου άρεσε, ήθελα να το κάνω κι εγώ. Μίλησα με κάποια άτομα του χώρου κι έτσι πήρα την απόφαση και είπα “ναι, θα το κάνω”».

Εξηγώντας την επιλογή της, υπογράμμισε: «Ναι, το σκέφτηκα καλά. Κάθισα και σκέφτηκα τα υπέρ και τα κατά που υπάρχουν. Μου άρεσε η νοσηλευτική, την αγαπάω. Έκανα και τα δύο παράλληλα κάποια στιγμή…» και στη συνέχεια αποκάλυψε τι την ώθησε να αφήσει τη νοσηλευτική και να ασχοληθεί αποκλειστικά με τις ερωτικές ταινίες καθώς όπως σημείωσε ο παρουσιαστής «μου είπες πως δεν πέρασες και λίγα…».

Η απόρριψη, αλλά και η ικανοποίηση «Όχι (δεν πέρασα λίγα). Βίωσα ρατσισμό», τόνισε και συνέχισε: «Καλώς ή κακώς, ζούμε σε μια κοινωνία κι ο κόσμος κρίνει, κατακρίνει κι είναι άσχημο αυτό. Ναι, δεν είναι εύκολο (να γίνει αποδεκτός κάποιος που συμμετέχει σε ερωτικές ταινίες) γιατί (η κοινωνία) δεν το βλέπει σαν επάγγελμα. Μπαίνει μια ταμπέλα. Ένιωσα πως με κατέταξαν. Και (η ταμπέλα) μπήκε από συναδέλφους που ήταν και φίλοι. Με πρόδωσαν άνθρωποι που ήξερα κι από την σχολή ακόμη. Είπαν “ότι έπεσαν από τα σύννεφα” με αυτό που επέλεξα, ενώ ήξεραν πως η ζωή μου ήταν έντονη, ότι μου αρέσει όλο αυτό, ότι είμαι ανοιχτόμυαλη. Δεν μπορούσαν να το δεχθούν πως όντως συνέβη κάτι τέτοιο κι ότι βγήκα στην οθόνη. Σε αυτή την χώρα, πάντως, είμαστε αρκετά πίσω».

«Ναι ένιωσα και κοινωνικό ρατσισμό. Το άσχημο είναι πως όσοι με ξέρουν και ξέρουν τον χαρακτήρα μου δεν με έπιασαν να μου πουν “τι και πως, ισχύουν όλα αυτά;”, παρά μέσα από τα social media προσπαθούσαν να με βρουν», σημειώνοντας πως ένιωσε bullying και έλαβε αντιδράσεις μίσους.

«Ψυχολογικά, με κάνει να νιώθω πιο ωραία αυτό (το επάγγελμα) με γεμίζει, με ικανοποιεί», πρόσθεσε και ανέφερε πως: «Ναι μου αρέσει η αποδοχή από το ανδρικό κοινό πάρα πολύ όπως και από το γυναικείο».

«Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου. Επιβεβαιώθηκα και με το παραπάνω. Η αγάπη (αυτής της μερίδας) του κόσμου μου αρέσει, με γεμίζει και θέλω να δώσω όλο και καλύτερα πράγματα», συμπλήρωσε.

Η δυσπιστία προς τους άνδρες «Είμαι ελεύθερη», είπε και συνέχισε: «Ναι, φλερτ υπάρχει. Και από εκείνους που σου έχουν βάλει “ταμπέλα”, αλλά με έχουν προσεγγίσει και άνθρωποι που μου έχουν μιλήσει ωραία, με έχουν σεβαστεί ως γυναίκα και μετά θα σχολιάσουν το επάγγελμα». «Τους άνδρες», πάντως, «δεν τους εμπιστεύομαι εύκολα», ανέφερε και εξήγησε: «Θεωρώ ότι για να πάρουν αυτό που θέλουν θα σου παρουσιάσουν κάτι το ωραίο και το ιδανικό. (Θα πουν) αυτό που θέλει να ακούσει κάθε γυναίκα και κάθε γυναίκα είναι διαφορετική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments