Πολιτική

Εκτάκτως στη Ραμάλα ο Γεραπετρίτης – Θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της παλαιστινιακής αρχής [vid]

Εκτάκτως στη Ραμάλα ο Γεραπετρίτης – Θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της παλαιστινιακής αρχής [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΣΚΑΙ,Στη Ραμάλα θα βρεθεί εκτάκτως αύριο Πέμπτη ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης όπως ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ.

Ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Παλαιστινιακής Αρχής και με τον υπουργός Εξωτερικών.

Στη Ραμάλα θα βρεθεί εκτάκτως αύριο Πέμπτη ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης όπως ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ.

«Η αίσθηση που έχω κυρία Κοσιώνη είναι ότι επειδή έχουμε ένα πολύ σημαντικό διπλωματικό κεφάλαιο πάντοτε παίζουμε έναν κρίσιμο ρόλο. Μας σέβονται όλες οι πλευρές και νομίζω ότι με αυτό το κεφάλαιο θα πορευθούμε. Η αίσθησή μου για τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους είναι ότι θα πρέπει να δουλέψουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις. Αυτή την στιγμή το δικαίωμα άμυνας που αναγνωρίσαμε από την πρώτη στιγμή στο Ισράηλ βρίσκεται απέναντι σε εικόνες οι οποίες θα πρέπει να τύχουν άμεσης διαχείρισης. Εμείς είμαστε υπέρ των ναθρωπιστικών παύσεων ώστε να μπορέσουμε να διακρίνουμε τον Παλαιστινιακό λαό απο την Χαμάς», ανέφερεΓια τα ελληνοτουρκικά σημείωσε: «Σε ότι αφορά τις λεπτομέρειες του Ανώτατου Συμβουλίου δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί το πλάνο. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι μετά από πολλά χρόνια έχουμε καταφέρει να έχουμε έναν δίαυλο επικοινωνίας με την Τουρκία που μας επιτρέπει να μην καταλήγουμε σε κρίση κάθε φορά που έχουμε διαφωνία. Διαφωνίες έχουμε πολλές, θεμελιακές διαφωνίες. Έχουμε την βασική διαφωνία σε σχέση με το ψευδοκράτος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments