Lifestyle

Αρραβωνιάστηκε ο Τζεφ Μπέζος – Με μπούστο που ξεχείλιζε από σούπερ μίνι νυφικό η Λόρεν Σάντσεθ

Αρραβωνιάστηκε ο Τζεφ Μπέζος – Με μπούστο που ξεχείλιζε από σούπερ μίνι νυφικό η Λόρεν Σάντσεθ

Πηγή Φωτογραφίας: Jeff Bezos and Lauren Sánchez. PHOTO: STEVE GRANITZ

Ο 59χρονος μεγιστάνας της τεχνολογίας και η δημοσιογράφος είναι αχώριστοι από τότε που άρχισαν να βγαίνουν το 2018.

Ένα πάρτι για τους αρραβώνες τους διοργάνωσαν ο δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ το βράδυ της Κυριακής και καλεσμένοι ήταν πολλοί εκατομμυριούχοι του διεθνούς jet set.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Basci (@laurabasci)

Σύμφωνα με το Page Six, το πάρτι διοργανώθηκε στο σπίτι της σχεδιάστριας Diane von Furstenberg και του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Μπάρι Ντίλερ. Μεταξύ των καλεσμένων, ήταν η Όπρα Γουίνφρεϊ και η Μπάρμπρα Στρέιζαντ καθώς και οι Κιμ Καρντάσιαν, Κρις Ροκ και η Σάλμα Χάγιεκ.

Το παρόν έδωσαν επίσης ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Μπομπ Ίγκερ καθώς και οι Κρις Τζένερ, Ρίτα Γουίλσον, Γκέιλ Κινγκ, Τζέσικα Άλμπα, η σχεδιάστρια Στέισι Μπέντετ και η πρώην σύζυγος του Χιου Τζάκμαν, Ντέμπορα Λι Φέρνες. Στο πάρτι αρραβώνων ήταν επίσης ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Σούκι Γουοτερχάουζ, η Μιράντα Κερ και ο διευθύνων σύμβουλος του Snap, Έβαν Σπίγκελ, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Τζένιφερ Μέγιερ και ο δισεκατομμυριούχος Νίκολας Μπέργκρουερ.

Σύμφωνα με το Page Six, ο Τζεφ Μπέζος έβγαλε έναν «απίστευτο» και «εγκάρδιο» λόγο για τη μνηστή του ενώ η τραγουδίστρια Jewel, ερμήνευσε ένα πρωτότυπο τραγούδι που έγραψε για το ζευγάρι με τίτλο «Legendary».Όσο για το φόρεμα που επέλεξε για την βραδιά αυτή η μέλλουσα κυρία Μπέζος, η Λόρεν Σάντσεζ επέλεξε ένα μίνι λευκό φόρεμα με κορσέ που τόνιζε την μέση της καθώς και το πληθωρικό της στήθος.

O μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Μπάρι Ντίλερ δήλωσε στη Vogue για τη Σάντσεζ: «Είναι μια λάμψη στη ζωή του Τζεφ… είναι πολύ ερωτευμένοι – είναι αποδεδειγμένα ερωτευμένοι. Τον έχει φωτίσει με τους ωραιότερους τρόπος, είναι ένα εξαιρετικό διεγερτικό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apple News (@applenews)

Ο 59χρονος μεγιστάνας της τεχνολογίας και η δημοσιογράφος είναι αχώριστοι από τότε που άρχισανΗ είδηση ότι ήταν ζευγάρι έγινε γνωστή το 2019, αλλά το ζευγάρι κράτησε χαμηλό προφίλ μέχρι να οριστικοποιηθεί το διαζύγιό του από την επί 25 χρόνια σύζυγό του, MacKenzie Scott.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments