Trash

«The Amateur»: Αρχίζουν ξανά τα γυρίσματα του θρίλερ κατασκοπείας με πρωταγωνιστή τον Rami Malek

«The Amateur»: Αρχίζουν ξανά τα γυρίσματα του θρίλερ κατασκοπείας με πρωταγωνιστή τον Rami Malek

Πηγή Φωτογραφίας: .nme.com

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου 2024

Η ταινία «Amateur» της 20th Century με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ, Ράμι Μάλεκ, θα είναι από τις πρώτες παραγωγές, τα γυρίσματα της οποίας θα αρχίσουν στο Λονδίνο τον επόμενο μήνα, αναφέρουν πηγές στο Deadline.

Tα γυρίσματα του θρίλερ κατασκοπείας σε σκηνοθεσία Τζέιμς Χόους είχαν αρχίσει τον Ιούνιο, αλλά διακόπηκαν αναγκαστικά όταν ξεκίνησε η απεργία των ηθοποιών.

Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν η Ρέιτσελ Μπρόσναχαν και ο Λόρενς Φίσμπερν, μαζί με τους Άντριαν Μαρτίνεζ, Χολτ ΜακΚάλανι, Τζούλιαν Νίκολσον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rami.malek.official (@rami.malek.official)

Ο Γκάρι Σπινέλι υπογράφει το σενάριο που ακολουθεί έναν πράκτορα της CIA, ο οποίος, μετά τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του σε τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, απαιτεί από τα αφεντικά του να εντοπίσουν τους δράστες. Όταν γίνεται σαφές ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι λόγω αντικρουόμενων εσωτερικών συμφερόντων ζητά από την υπηρεσία να εκπαιδευτεί για να τους συλλάβει ο ίδιος.

Την παραγωγή αναλαμβάνουν οι Χατς Πάρκερ, Νταν Γουίλσον και Ράμι Μάλεκ, με την εταιρεία Bleecker Street να έχει αποκτήσει τα δικαιώματα διανομής για τις ΗΠΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments