Αθλητισμός

Πογέτ για Φορτούνη: «Και ο Τζόρνταν αποσύρθηκε αλλά γύρισε πίσω…» [vid]

Πογέτ για Φορτούνη: «Και ο Τζόρνταν αποσύρθηκε αλλά γύρισε πίσω…» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [360291] ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε μεταξύ άλλων για τον Κώστα Φορτούνη και ενδεχόμενη επιστροφή του στην Εθνική ομάδα ενόψει του Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «ΈΡΑ ΣΠΟΡ» ανέλυσε μεταξύ άλλων την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, φέρνοντας ως παράδειγμα τον… Μάικλ Τζόρνταν.

Παράλληλα, τόνισε πως «η αγκαλιά του είναι ανοιχτή» για εκείνον, ενώ ανέφερε ξανά στην επικοινωνία που είχαν τον περασμένο Μάρτιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω, ούτε χρειάζεται περισσότερο ανακάτεμα… στην κουτάλα. Πολύ απλά τα πράγματα. Εγώ τον κάλεσα τον Μάρτιο αλλά μετά τον Ιούνιο δεν τον κάλεσα γιατί δεν ταίριαζε στα χαρακτηριστικά μου αλλά πάντα σε κάθε περίπτωση του τηλεφώνησα να του πω το γιατί όπως κάνω με κάθε παίκτη. Μετά τον Σεπτέμβριο μου τηλεφώνησε ο Κώστας να μου πει ότι σταματά. Και νομίζω πως τον Κώστα φέρνουμε σε δύσκολη θέση τώρα. Είναι άδικο γιατί πήρε μία απόφαση.

Δεν υπήρχε κανένα θέμα ανταγωνισμού του Μπακασέτα με τον Φορτούνη. Είναι 2 εξαιρετικοί επαγγελματίες. Εμένα δεν μου έδωσε καθόλου την εντύπωση ο Φορτούνης ότι δεν αντέχει την πίεση. Εμένα ποτέ δεν μου έδωσε αυτή την εντύπωση, εγώ πάντα συζητούσα μαζί του όπως για παράδειγμα όταν τον κάλεσα τον Μάρτιο.

Η αγκαλιά μου είναι πάντα ανοιχτή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και αύριο αν τον δω θα μιλήσουμε. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση. Με πήρε τηλέφωνο πριν ανακοινώσει την απόφασή του. Και αυτό δείχνει πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο».

Για το αν θα μπορούσε να επιστρέψει ενόψει Euro: «Γιατί κάνετε σε εμένα αυτή την απόφαση. Ο Κώστας πήρε την απόφαση. Επίσης τον ρώτησαν στο τελευταίο παιχνίδι όταν έβαλε το γκολ (σ.σ. με τον Αστέρα) και είπε πως δεν είναι τώρα στην ομάδα. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Τζόρνταν που βγήκαν από το παιχνίδι και γύρισαν ξανά πίσω».

Για τον αν θέλει να επιστρέψει: «Ναι γιατί όχι; Είναι απόφασή του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments