Διεθνή

Επικοινωνία Μπάιντεν με τον Εμίρη του Κατάρ – Η «εύθραυστη» εκεχειρία αντικείμενο των συνομιλιών

Επικοινωνία Μπάιντεν με τον Εμίρη του Κατάρ – Η «εύθραυστη» εκεχειρία αντικείμενο των συνομιλιών

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου,Με τον Εμίρη του Κατάρ, Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι είχε τηλεφωνική επικοινωνία ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, μετά το «θρίλερ» που επικράτησε για την ανταλλαγή ομήρων μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς. 

Με τον Εμίρη του Κατάρ, Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι είχε τηλεφωνική επικοινωνία ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν

Με τον Εμίρη του Κατάρ, Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι είχε τηλεφωνική επικοινωνία ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, μετά το «θρίλερ» που επικράτησε για την ανταλλαγή ομήρων μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το al jazeera, οι δύο ηγέτες συζήτησαν για την προσπάθεια διασφάλισης της εκεχειρίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, μιας εκεχειρίας που κάθε λεπτό που περνάει φαίνεται να κρέμεται από μια κλωστή.

Εστίασαν στην «εφαρμογή της συμφωνίας για κατάπαυση του πυρός που επιτεύχθηκε μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, τις κοινές διεθνείς προσπάθειες για αποκλιμάκωση της έντασης, την προστασία της ζωής του άμαχου πληθυσμού, αλλά και την αναγκαιότητα να γίνει σεβαστό το Διεθνές Ανθρωπιστικό Δίκαιο και να αυξηθεί η ροή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στον πολιορκημένο θύλακα» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Εμίρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments