Διεθνή

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου έδειξε στον Μασκ το σημείο της σφαγής στο κιμπούτς [vid]

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου έδειξε στον Μασκ το σημείο της σφαγής στο κιμπούτς [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot youtube, Ο Νετανιάχου υποδέχθηκε τον μεγιστάνα της Τesla σε ξενάγηση σε ισραηλινό κιμπούτς που καταστράφηκε κατά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο.

O Ελον Μασκ έφτασε στο Ισραήλ και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου σε κιμπούτς που χτυπήθηκε από την επίθεση της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου.

Ο Νετανιάχου υποδέχθηκε τον μεγιστάνα της Τesla σε ξενάγηση σε ισραηλινό κιμπούτς που καταστράφηκε κατά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο.

Η ξενάγηση στο κιμπούτς Kfar Aza έδειξε στον Μασκ τη φρίκη της επίθεσης της Χαμάς, κατά την οποία οι ένοπλοι εισέβαλαν στην κοινότητα και σε περίπου 20 άλλες απάγοντας δεκάδες αμάχους στη Γάζα.

Ο Μασκ ενημερώθηκε από τον επικεφαλής του τοπικού συμβουλίου και από έναν εκπρόσωπο των Ισραηλινών Δυνάμεων Άμυνας (IDF) για τις σφαγές στο κιμπούτς.

Σύμφωνα με τους Times Of Israel, o δισεκατομμυριούχος μεταφέρθηκε στο σπίτι του επικεφαλής ασφαλείας της κοινότητας, ο οποίος σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους τρομοκράτες.

Ο Μασκ άκουσε επίσης τη συγκλονιστική ιστορία της Ισραηλινοαμερικανής Άμπιγκεϊλ Ιντάν, μόλις 4 ετών, η οποία απήχθη και απελευθερώθηκε χθες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments