Αθλητισμός

Το πέναλτι που σήκωσε αντιδράσεις: Ο Μπαπέ ισοφαρίζει σε 1-1 στο 90+8′

Το πέναλτι που σήκωσε αντιδράσεις:  Ο Μπαπέ ισοφαρίζει σε 1-1 στο 90+8′

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ COSMOTE TV | Champions League

Η Παρί με πέναλτι του Εμπαπέ στο 90'+8' ισοφάρισε τη Νιούκαστλ κι έμεινε στο κόλπο της πρόκρισης στον 6ο όμιλο, όπου πέρασε ήδη η Ντόρτμουντ μετά το 3-1 στην έδρα της Μίλαν

Τι βραδιά ήταν κι αυτή που μας πρόσφερε το Champions League…

Δεν είναι τα 23 συνολικά γκολ που μπήκαν στους 8 αγώνες της 5ης αγωνιστικής (από τον 5ο ώς τον 8ο όμιλο), αλλά οι ανατροπές, οι εναλλαγές συναισθήματων και ένα φινάλε θρίλερ στο Παρίσι όπου στην Ευρωπαϊκή μάχη των Αράων (Κατάρ για την Παρί, Σαουδική Αραβία για την Νιούκαστλ) ο Κιλιάν Εμπαπέ έσωσε τη γαλλική ομάδα από μια καταστροφική ήττα με πέναλτι στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σήμερα πάντως προστέθηκαν στις Μπάγερν, Ρεάλ, Σίτι, Λειψία, Σοσιεδάδ, Ίντερ που είχαν προκριθεί στους 16 από την 4η αγωνιστική και οι Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λάτσιο οπότε απομένουν άλλα 7 εισιτήρια ανοικτά και τα οποία θα κριθούν είστε στα αυριανά ματς (1ος έως 4ος όμιλος) είτε στην τελευταία αγωνιστική σε 2 εβδομάδες.

5ος όμιλος Φέγενορντ-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3

Ροχιμπλάνκα πρόκριση μέσα στο Ρότερνταμ! Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε με τριάρα από την έδρα της Φέγενορντ και «τσέκαρε» το εισιτήριό της για τη φάση των «16» του Champions League. Μαζί της για… παρέα πήρε και τη Λάτσιο (που νωρίτερα επικράτησε της Σέλτικ), με τις δυο τους να ετοιμάζονται για τον τελικό πρωτιάς του ομίλου την τελευταία αγωνιστική. Στο Europa League θα συνεχίσουν οι πρωταθλητές Ολλανδίας που κόντρα στους Ισπανούς… σκόραραν δύο αυτογκόλ!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν από νωρίς τον Όμπλακ, είδαν όμως την ομάδα του Σιμεόνε να τους… κόβει τον αέρα άμεσα. Στο 13′ ο Μοράτα ξεχύθηκε στην αντεπίθεση αλλά ο Μπίζλοβ του είπε «όχι» στο τετ α τετ. Από το κόρνερ πάντως, οι Ροχιμπλάνκος μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ χάρη στο… τρελό – και άτυχο – αυτογκόλ του Χερτράουντα.

Η Ατλέτικο απείλησε ξανά με Μοράτα και Γκριεζμάν και στο 57′ πήρε αέρα δύο τερμάτων. Ο Ερμόσο έπιασε ένα ασύλληπτο βολέ από τη γωνία της περιοχής και κρεμώντας τον γκολκίπερ των Ολλανδών έκανε το 2-0.

Η ομάδα του Σλοτ έψαξε την απάντησή της και στο 77′, μετά από δύο ακόμα καλές στιγμές τους Γκριεζμάν, μείωσε σε 2-1 με τον Βίφερ. Το αυτογκόλ του Χιμένες στο 81′ ωστόσο «σκότωσε» τα όποια όνειρά της και «κλείδωσε» τη νίκη-πρόκριση των Ροχιμπλάνκος.

Λάτσιο-Σέλτικ 2-0

6ος όμιλος Παρί Σεν Ζερμέν-Νιούκαστλ 1-1

Στον όμιλο του θανάτου και στο ντέρμπι του αραβικού κόσμου, η Νιούκαστλ κρατούσε μέχρι το 8ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ένα τρίποντο που την έφερνε με το ένα πόδι στους 16 και έστελνε την Παρί στην κόλαση ενός πιθανού αποκλεισμού.

Αλλά το πέναλτι που υπέδειξε ο Μαρτσίνιακ (για χέρια του Λιβραμέντο) και η εύστοχη εκτέλεση του Εμπαπέ κράτησαν όρθιους τους Γάλλους που πλέον έχουν την τύχη στα χέρια τους παίζοντας την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Ντόρτμουντ (ενώ η Νιούκαστλ υποδέχεται τη Μίλαν).

Οι Άγγλοι αιφνιδίασαν σκοράροντας με τον Ίσακ στο 24′ και άγχωσαν υπερβολικά την Παρί. Οι αλλαγές του Λουίος Ενρίκε άλλαξαν την εικόνα με τον Μπαρκολά να δημιοουργεί πολλά προβλήματα, αλλά να χάνει τα άχαστα για να φτάσουμε στο 90’+6′.

Ο Χακίμι έκανε το γύρισμα η μπάλα βρήκε στο στήθος και μετά στο χέρι του Λιβραμέντο, ο VAR φώναξε τον Μαρτσίνιακ που είδε τη φάση και έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Εμπαπέ ευστόχησες και οι καρδιές των γηπεδούχων πήγαν στις θέσεις τους καθώς λίγο αργότερα ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα.

Μίλαν-Ντόρτμουντ 1-3

Η Ντόρτμουντ είναι η πρώτη ομάδα που πήρε την πρόκριση από τον όμιλο του «θανάτου» στο Champions League! Οι Βεσταφαλοί υπέταξαν με 3-1 τη Μίλαν των πολλών απουσιών στο «Σαν Σίρο», έφτασαν τους 10 βαθμούς και κλείδωσαν την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

To ματς είχε δυο πέναλτι στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο 5′ ο Ίστβαν Κόβατς έδειξε την άσπρη βούλα για χέρι του Χούμελς εντός περιοχής σε σουτ του Τσουκουέζε. Ο Ζιρού ανέλαβε την εκτέλεση αλά ο Κόμπελ έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε. Στο 9′ οι Βεστφαλοί κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καλάμπρια από τον Μπιόνε Γκίτενς. Ο Μάρκο Ρόις ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Μενιάν για το 0-1.

Στο 37′ ο Σάμουελ Τσουκουέζε έκανε φανταστική ατομική ενέργεια από τα αριστερά, «άδειασε» τον Μπιόν Γκίτενς και με εξαιρετικό τελείωμα από δύσκολη διαγώνια θέση ισοφάρισε σε 1-1. Πρώτο γκολ του 24χρονου winger με τη φανέλα των Ροσονέρι.

Η Μπορούσια είχε ένα… εκρηκτικό δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 59′ ο Μπάιον Γκίτενς με πλασέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Βεστφαλούς. Δέκα λεπτά αργότερα ο Αντεγιέμι αιφνιδίασε τον Μενιάν με δυνατό σουτ, ο Γάλλος τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με 3-1.

7ος όμιλος Μάντσεστερ Σίτι-Λειψία 3-2

Ένας… Οπεντά δεν αρκούσε να φέρει την άνοιξη για τη Λειψία. Ο Βέλγος τα έκανε όλα στο πρώτο μέρος, πέτυχε δυο τρομερά γκολ κι έριξε στα σχοινιά τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ωστόσο δεν είχε πετάξει λευκή πετσέτα! Με την επιθετική τριπλέτα στο δεύτερο ημίχρονο να δίνει τη δική της απάντηση, οι Πολίτες έπιασαν τον Ταύρο από τα… κέρατα και με τρία γκολ υπέγραψαν τρομερή ανατροπή (3-2) που τους εξασφάλισε την κορυφή στον όμιλο.

Μέχρι την ανάσταση των γηπεδούχων ωστόσο στην επανάληψη, η Λειψία είχε στήσει το δικό της πάρτι στον αγωνιστικό χώρο του «Ετιχαντ» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Οπεντά. Αρχικά στο 13΄ο Βέλγος εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη εκτίμηση του Ακάντζι και με άριστο τελείωμα στη γωνία του Ορτέγκα έβαλε σε θέση οδηγού τους Γερμανούς.

Η Σίτι προσπάθησε να απαντήσει και σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπερνάρντο Σίλβα και Λιούις, προτού ο Οπεντά χτυπήσει και πάλι! Με φανταστικό σλάλομ πρώτα εξέθεσε τους Ρούμπεν Ντίας και Γκβάρντιολ, ολοκληρώνοντας μια τρομερή ενέργεια για το 0-2 των Ταύρων. Ό,τι έχτιζε ωστόσο στο πρώτο μέρος, γκρεμίστηκε πλήρως στο δεύτερο.

Αρχικά ο Χάαλαντ με υπέροχο πλασέ σάλπισε την αντεπίθεση των γηπεδούχων (55΄), οι οποίοι ισοφάρισαν με υποδειγματική εκτέλεση του Φόντεν στη γωνία στο 70΄. Κι αφού το γκολ του Καρβάλιο ακυρώθηκε για τη Λειψία (79΄), ο Άλβαρες υπέγραψε την ανατροπή στο φινάλε για το τελικό 3-2 που χάρισε στους Πολίτες την πρωτιά.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Ορτέγκα, Γουόκερ (55΄Άλβαρες), Ακάντζι, Ρούμπεν Ντίας (46΄Ακέ), Γκβάρντιολ (90+3΄Γκόμεζ), Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Λιούις, Γκρίλις (54΄Ντοκού), Φόντεν, Χάαλαντ

Λειψία (Μάρκο Ρόζε): Μπλάσβιτς, Κλόστερμαν, Σιμάκαν, Λουκέμπα, Ράουμ, Χαϊνταρά (74΄Καρβάλιο), Σλάγκερ (87΄Καμπλ), Σέιβλαντ, Σιμόνς (75΄Πούλσεν), Φόρσμπεργκ (60΄Μπαουμγκάρντνερ), Οπεντά (60΄Σέσκο)

Γιουνγκ Μπόις-Ερυθρός Αστέρας 2-0

Στο άλλο ματς του ομίλου η Γιουνγκ Μπόις πήρε το ντέρμπι… Ευρώπης απέναντι στον σπάταλο Ερυθρό Αστέρα με 2-0 και εξασφάλισε πως το ταξίδι της θα συνεχιστεί στο Europa League. Αρχικά στο 8΄το αυτογκόλ του Νεντελίκοβιτς έβαλε σε θέση οδηγού τους Ελβετούς, με τους Σέρβους να σπαταλούν ένα κάρο ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Τελικά έμελλε να πληρώσουν την αναποτελεσματικότητά τους στο 29΄με τον Μπλουμ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 και να χτίζει γερά θεμέλια που δύσκολα θα κινούνταν. Στο β΄μέρος ο Χουάνγκ είχε δοκάρι για τον Ερυθρό, ο οποίος δεν βρήκε ποτέ τον δρόμο προς τα δίχτυα παρά τις πολυάριθμες προσπάθειες και μοιραία αποχαιρέτησε την Ευρώπη.

8ος όμιλος Μπαρτσελόνα-Πόρτο

Είχε ανάγκη τη νίκη σαν το… νερό. Και, ύστερα από το καλύτερό της δεύτερο ημίχρονο και πολύ καιρό και με πρωταγωνιστές τους δύο Πορτογάλους της, η Μπαρτσελόνα λύγισε με ανατροπή την μαχητική Πόρτο (2-1) και, μετά από δύο διαδοχικούς αποκλεισμούς στην φάση ομίλων του Champions League, πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» και, πιθανότατα, ως πρώτη στον όμιλό της.

Και πάλι απών ο Μαρκ – Αντρέ Τερ Στέγκεν και με τον Ινιάκι Πένια να τον αντικαθιστά, ο Τσάβι επέλεξε τον Ζοάο Κανσέλο για το αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Αλεχάντρο Μπάλντε, παρατάσσοντας ό, τι καλύτερο διαθέτει, με δεδομένη και την (μόνιμη πλέον) απουσία του Γκάβι.

Ο Σέρζιο Κονσεϊσάο ξεκίνησε εν τέλει στην ενδεκάδα τους δύο αμφίβολους που είχε λόγω ενοχλήσεων: Τον 40χρονο Πέπε στο κέντρο της άμυνας και τον Ζαϊντού στο αριστερό άκρο, με τον πρώτο να τα… ακούει συνεχώς από τους φίλους της Μπάρτσα, λόγω της πολυετούς παρουσίας του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Πένια και Κανσέλο κράτησαν όρθια την Μπάρτσα Οι γηπεδούχοι, υποχρεωμένοι να δείξουν μια καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα τελευταία, απογοητευτικά παιχνίδια, μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Ραφίνια, στο δυνατό σουτ του οποίου είχε απάντηση ο Ντιόγκο Κόστα.

Οι φιλοξενούμενοι, μια πολύ σοβαρή και καλοδουλεμένη ομάδα που άξιζε καλύτερης τύχης στο ματς του πρώτου γύρου, όπου έχασε στις λεπτομέρειες με 1-0 στο «Ντραγκάο», δεν άργησαν να μπουν στον ρυθμό του αγώνα, αναζητώντας κυρίως τις αντεπιθέσεις.

Στο 26’, ακυρώθηκε γκολ των Δράκων για οφσάιντ του Μεχντί Ταρεμί, μια φάση που αποδείχθηκε προάγγελος για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Δύο λεπτά αργότερα ο Ινιάκι Πένια αποσόβησε σίγουρο γκολ σε σουτ του Εβανίλσον, αλλά δύο λεπτά μετά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο σε διαγώνιο σουτ του Πεπέ μέσα από την περιοχή, ύστερα από νέα απόκρουση σε σουτ του Βέντερσον Γκαλένο (30’).

Οι Δράκοι έπαιρναν προβάδισμα στο σκορ, αλλά δεν το χάρηκαν και πολύ, αφού δύο λεπτά αργότερα ο Ζοάο Κανσέλο απέφυγε με πολύ ωραία κίνηση από τα αριστερά τον Ζοάο Μάριο και με άψογο curler μέσα από την περιοχή νίκησε τον Ντιόγκο Κόστα για να ισοφαρίσει άμεσα.

Το γκολ του άλλοτε παίκτη της Μπενφίκα έδωσε φτερά στους Καταλανούς και φάνηκε να κόβει αυτά των Πορτογάλων, οι οποίοι γλίτωσαν από την ανατροπή σε δύο περιπτώσεις, πρώτα με τον Ζοάο Φέλιξ από κοντά και, στη συνέχεια, με σουτ ελάχιστα άουτ του Ραφίνια μέσα από την περιοχή.

Φρόντισαν, πάντως, να υπενθυμίσουν στην Μπάρτσα ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να της κάνουν την ζημιά, αφού πριν από την ανάπαυλα ο Άλαν Βαρέλα υποχρέωσε τον Πένια σε νέα, σωτήρια απόκρουση, σε ένα πρώτο ημίχρονο με πολύ καλό ρυθμό, εκατέρωθεν γκολ και ευκαιρίες.

Τρίτη και… τυχερή για τον Ζοάο Φέλιξ

Οι Μπλαουγκράνα μπήκαν «φουριόζοι» στο δεύτερο μέρος και άγγιξαν το 2-1 δύο φορές μέσα σε ένα λεπτό με τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος είχε δοκάρι και συρτό σουτ που έφυγε ελάχιστα άου από την πορτογαλική εστία.

Ο Πορτογάλος, μακριά από τον καλό του εαυτό εδώ και καιρό και με δώδεκα σερί ματς χωρίς γκολ (!), είχε «σκυλιάσει» για να σκοράρει και τα κατάφερε εν τέλει στο 57’, όταν έπαιξε το ένα – δύο με τον Κανσέλο και με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Πολύ πιο έντονοι αγωνιστικά στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι, άγγιξαν σε δύο φορές το (τελειωτικό) 3-1 με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να μην αντιδρά σωστά στην τελική προσπάθεια, με τον Ραφίνια και τον (εξαιρετικό) Ζοάο Κανσέλο να πλησιάζουν επίσης στο «κλείδωμα» της νίκης.

Η Πόρτο, βλέποντας ότι την γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις, πίστεψε στην ισοφάριση και την άγγιξε με τον Πέπε στην τελική ευθεία της αναμέτρησης, με τον Ραφίνια να απαντάει με διπλή ευκαιρία, η δεύτερη με εναέριο γυριστό που έβγαλε σωτήρια στην γωνία του ο Ντιόγκο Κόστα.

Τέλος καλό, όλα καλά για την Μπάρτσα, την τύχη στα χέρια της κρατάει η Πόρτο, η οποία προκρίνεται στους «16» και με ισοπαλία κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ την τελευταία αγωνιστική στο «Ντραγκάο».

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Ινιάκι Πένια – Αραούχο, Κουντέ, Ίνιγο Μαρτίνεθ, Ζοάο Κανσέλο (82’ Μπάλντε) – Ντε Γιονγκ, Γκιντογκάν, Πέδρι – Ραφίνια (90’ Γιαμάλ), Λεβαντόφσκι, Ζοάο Φέλιξ (75’ Φεράν Τόρες).

Πόρτο (Σέρζιο Κονσεϊσάο): Ντιόγκο Κόστα – Ζοάο Μάριο (67’ Χόρχε Σάντσες), Φάμπιο Καρντόσο (90’ Ναμάσο), Πέπε, Ζαϊντού – Πεπέ, Εουστάκιο (81’ Νίκο), Βαρέλα, Βέντερσον Γκαλένο (90’ Τόνι Μαρτίνεθ) – Εβανίλσον (81’ Σίκο Κονσεϊσάο), Ταρεμί.

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Αντβέρπ 1-0

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των ομίλων: 5ος ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική Φέγενορντ (Ολλανδία) – Σέλτικ (Σκωτία) 2-0 (45΄+2 Στενγκς, 76΄ Γιάχανμπακς) Λάτσιο (Ιταλία) – Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) 1-1 (90΄+5 Προβεντέλ – 29΄ Μπάριος)

2η αγωνιστική Ατλέτικο Μαδρίτης – Φέγενορντ 3-2 (14΄, 47΄ Μοράτα, 45΄+4 Γκριεζμάν – 7΄ αυτ. Ερμόσο, 34΄ Χάντσκο) Σέλτικ – Λάτσιο 1-2 (12΄ Φουρουχάσι – 29΄ Βετσίνο, 90΄+6 Πέδρο)

3η αγωνιστική Σέλτικ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2 (4΄ Φουρουχάσι, 28΄ Πάλμα – 25΄ Γκριεζμάν, 54΄ Μοράτα) Φέγενορντ-Λάτσιο 3-1 (31΄, 74΄ Χιμένες, 45΄+2 Ζερούκι – 83΄ πεν. Πέδρο)

4η αγωνιστική Ατλέτικο Μαδρίτης-Σέλτικ 6-0 (6΄, 60΄ Γκριεζμάν, 45΄+2΄, 76΄ Μοράτα, 66΄ Λίνο, 85΄ Σαούλ) Λάτσιο-Φέγενορντ 1-0 (45’+1′ Ιμόμπιλε)

5η αγωνιστική Λάτσιο-Σέλτικ 2-0 (82΄, 85΄ Ιμόμπιλε) Φέγενορντ-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3 (77΄ Βίφερ – 14΄ αυτ. Χεερτρούιντα, 58΄ Ερμόζο, 81΄ αυτ. Χιμένες)

Η βαθμολογία Ατλέτικο Μ. 11 Λάτσιο 10 Φέγενορντ 6 Σέλτικ 1

6ος ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) – Ντόρτμουντ (Γερμανία) 2-0 (49΄ πεν. Μπαπέ, 58΄ Χακίμι) Μίλαν (Ιταλία) – Νιούκαστλ (Αγγλία) 0-0

2η αγωνιστική Ντόρτμουντ – Μίλαν 0-0 Νιούκαστλ – Παρί Σεν Ζερμέν 4-1 (17΄ Αλμιρόν, 42΄ Μπερν, 50΄ Λονγκσταφ, 90΄+1 Σαρ – 56΄ Ερναντέζ)

3η αγωνιστική Παρί Σεν Ζερμέν-Μίλαν 3-0 (32΄ Μπαπέ, 53΄ Κόλο Μουανί, 89΄ Λι Κανγκ) Νιούκαστλ-Ντόρτμουντ 0-1 (45΄ Ενμέτσα)

4η αγωνιστική Ντόρτμουντ-Νιούκαστλ 2-0 (26΄ Φούλκρουγκ, 79΄ Μπραντ) Μίλαν-Παρί Σεν Ζερμέν 2-1 (12΄ Λεάο, 50΄ Ζιρού – 9΄ Σκρίνιαρ)

5η αγωνιστική Παρί Σεν Ζερμέν-Νιούκαστλ 1-1 (90΄+8΄ πέν. Μπαπέ – 24΄ Ίσακ) Μίλαν-Ντόρτμουντ 1-3 (37΄ Τσουκουέζε – 10΄ πέν. Ρόις, 59΄ Μπινόε-Γκίτενς, 69΄ Αντεγέμι)

Η βαθμολογία Ντόρτμουντ 10 Παρί Σεν Ζερμέν 7 Μίλαν 5 Νιούκαστλ 5

7ος ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) – Λειψία (Γερμανία) 1-3 (33΄ Ελία – 3΄ Σιμακάν, 74΄ Σλάγκερ, 90΄+2 Σέσκο) Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) – Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 3-1 (47΄, 60΄ Άλβαρες, 73΄ Ρόδρι – 45΄+2 Μπουκαρί)

2η αγωνιστική Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι 1-3 (48΄ Οπέντα – 25΄ Φόντεν, 84΄ Άλβαρες, 90΄+2 Ντοκού) Ερυθρός Αστέρας – Γιούνγκ Μπόις 2-2 (37΄ Εντιαγέ, 89΄ Μπουκαρί – 48΄ Ούγκρινιτς, 60΄ πεν. Ίτεν)

3η αγωνιστική Λειψία-Ερυθρός Αστέρας 3-1 (12΄ Ράουμ, 59΄ Σίμονς, 84΄ Όλμο – 70΄ Στάμενιτς) Γιουνγκ Μπόις-Μάντσεστερ Σίτι 1-3 (52΄ Ελία – 48΄ Ακάνζι, 67΄ πεν, 86΄ Χάαλαντ, 74΄ Άλβαρες)

4η αγωνιστική Μάντσεστερ Σίτι-Γιουνγκ Μπόις 3-0 (23΄ πέν., 52΄ Χάαλαντ, 45΄+1΄ Φόντεν) Ερυθρός Αστέρας-Λειψία 1-2 (82΄ Κανγκά – 8΄ Σίμονς, 77΄ Οπεντά)

5η αγωνιστική Μάντσεστερ Σίτι-Λειψία 3-2 (54΄ Χάαλαντ, 70΄ Φόντεν, 87΄ Άλβαρεζ – 13΄, 33΄ Οπεντά) Γιούνγκ Μπόις-Ερυθρός Αστέρας 2-0 (8΄ αυτ. Νεντέλκοβιτς, 29΄ Μπλουμ)

Η βαθμολογία Μάντσεστερ Σίτι 15 Λειψία 9 Γιουνγκ Μπόις 4 Ερυθρός Αστέρας 1

8ος ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική Μπαρτσελόνα (Ισπανία) – Αντβέρπ (Βέλγιο) 5-0 (11΄,66΄ Ζοάο Φέλιξ, 19΄ Λεβαντόφσκι, 22΄ αυτ. Μπατάικ, 54΄ Γκάβι) Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) – Πόρτο (Πορτογαλία) 1-3 (13΄ Κέλσι – 8΄,15΄ Γκαλένο, 29΄ Ταρεμί)

2η αγωνιστική Αντβέρπ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-3 (3΄ Μούγια, 33΄ Μπαλικβισά – 48΄, 76΄ Σίκαν, 71΄ Ρακίτσκι) Πόρτο – Μπαρτσελόνα 0-1 (45΄+1 Τόρες)

3η αγωνιστική Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1 (28΄ Τόρες, 36΄ Λόπεθ – 62΄ Σουντάκοφ) Αντβέρπ-Πόρτο 1-4 (37΄ Γιουσούφ – 46΄, 69΄, 84΄ Εβανίλσον, 54΄ Εουστάκιο)

4η αγωνιστική Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπαρτσελόνα 1-0 (40΄ Σίκαν) Πόρτο-Αντβέρπ 2-0 (32΄ πέν. Εβανίλσον, 90΄+1΄ Πέπε)

5η αγωνιστική Σαχτάρ Ντόνετσκ-Αντβέρπ 1-0 (12΄ Ματβιλιένκο) Μπαρτσελόνα-Πόρτο 2-1 (32΄ Κανσέλο, 57΄ Ζοάο Φέλιξ – 30΄ Πεπέ)

Η βαθμολογία Μπαρτσελόνα 12 Πόρτο 9 Σαχτάρ Ντόνετσκ 9 Αντβέρπ 0

Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments