Αθλητισμός

Μπάγερν Μονάχου – Κοπεγχάγη 0-0: Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα [vid]

Μπάγερν Μονάχου – Κοπεγχάγη 0-0: Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/MEGA | UEFA Champions League

Μας έλειψε ως τερματοφύλακας, μας έλειψε και ως... χαφ ο Νόιερ

Η Μπάγερν σκόνταψε κόντρα στην Κοπεγχάγη έστω και χωρίς επιπτώσεις, αφού το 0-0 στο Μόναχο για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Champions League δεν τη ρίχνει από την κορυφή της βαθμολογίας, αλλά κρατά τους Δανούς στη μάχη της πρόκρισης.

Η Κοπεγχάγη πήρε σπουδαίο βαθμό στη Μόναχο απέναντι στη βαθμολογικά αδιάφορη Μπάγερν, ύστερα από το 0-0 στην “Άλιαντς Αρένα” για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Champions League, που κρατά τους Δανούς στο “κόλπο” της πρόκρισης.

Ο Τόμας Τούχελ παρέταξε ίσως την πιο περίεργη ενδεκάδα από τότε που ανέλαβε τους Βαυαρούς, αφού έβαλε δεξί μπακ έναν κεντρικό μέσο (Κόνραντ Λάιμερ), στόπερ έναν κεντρικό μέσο (Λέον Γκορέτσκα) και κεντρικό μέσο έναν αριστερό φουλ μπακ (Ραφαέλ Γκερέιρο).

Η περίεργη ενδεκάδα δεν λειτούργησε στο 100%, όμως οι γηπεδούχοι είχαν την κυριαρχία στον αγώνα απέναντι σε έναν αντίπαλο με σαφείς αμυντικογενείς προσανατολισμούς. Μία καλή στιγμή του Τόμας Μίλερ που διαχειρίστηκε σωστά ο Κάμιλ Γκράμπαρα και μία αντίστοιχη του Ρούνι Μπαρντγκτζί ξεχώρισαν για κάθε ομάδα.

Όσο κυλούσε ο χρόνος, τόσο ο ρυθμός έπεφτε και ο αριθμός των φάσεων στις δύο περιοχές άρχισαν να συρρικνώνονται. Πρωταγωνιστικό ρόλο άρχισε να παίρνει η Στεφανί Φραπάρ που διηύθυνε τον αγώνα και έπρεπε να αποφασίσει για τρεις περιπτώσεις που ζήτησαν πέναλτι οι γηπεδούχοι.

Η τελευταία εξ αυτών μάλιστα καταγράφηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων (κι ενώ νωρίτερα ο Μάνουελ Νόιερ χρειάστηκε να κάνει διπλή επέμβαση για να αποτρέψει το σοκ), με τη Γαλλίδα διαιτήτρια να καταλογίζει χέρι, όμως ο VAR να την καλεί να ξαναδεί τη φάση στο replay και τελικά να αλλάζει απόφαση, με το 0-0 να παραμένει μέχρι τέλους.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λάιμερ, Γκορέτσκα, Ουπαμεκανό, Ντέιβις (86′ Κρέτσιγκ), Κίμιχ, Γκερέιρο (64′ Πάβλοβιτς), Κομάν (64′ Σανέ), Μίλερ, Τελ (64′ Γκνάμπρι), Κέιν ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γκράμπαρα, Γέλερτ, Βάβρο, Μποϊλέσεν (71′ Άνκερσεν), Ντικς, Γκονσάλβες (90+5′ Χόιλουντ), Φάλκ, Λεράγκερ, Μπαρντγκτζί (60′ Ασουρί), Ελγιουνουσί, Κλάεσον (60′ Όσκαρσον)

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο

Γαλατάσαραϊ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-3 (29′ 62′ Ζιγές, 71′ Ακτούρκογλου / 11′ Γκαρνάτσο, 18′ Φερνάντες, 55′ Μακτόμινεϊ) Μπάγερν – Κοπεγχάγη 0-0

ΠΗΓΗ- SPORTS24.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments