Trash

Ντούα Λίπα – Ρομέν Γαβράς: Χώρισαν μετά από 8 μήνες σχέσης

Ντούα Λίπα – Ρομέν Γαβράς: Χώρισαν μετά από 8 μήνες σχέσης

Πηγή Φωτογραφίας: TOPSHOT - French director Romain Gavras (L) and British singer and model Dua Lipa arrive for the screening of the film "Omar la Fraise" (The King of Algiers) during the 76th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France, on May 20, 2023. (Photo by Patricia DE MELO MOREIRA / AFP) (Photo by PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP

Η τραγουδίστρια με καταγωγή από την Αλβανία και ο Ελληνογάλλος σκηνοθέτης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 8 μήνες σχέσης

Η Ντούα Λίπα φέρεται να χώρισε από τον σύντροφό της, Ρομέν Γαβράς, μετά από ένα θυελλώδες οκτάμηνο ειδύλλιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vance Magazine 🌊 (@vancemagazin)

Η ποπ σταρ είχε εντοπιστεί για πρώτη φορά με τον Γάλλο σκηνοθέτη τον Μάρτιο, όταν οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να επιστρέφουν μαζί στο σπίτι από σόου της εβδομάδας μόδας Saint Laurent στο Παρίσι. Το επίσημο ντεμπούτο τους, ωστόσο, έκαναν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών δύο μήνες αργότερα, τον Μάιο.

Παρόλα αυτά, το ζευγάρι φέρεται τώρα να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αποφάσισε ότι επιθυμεί να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη μουσική της αυτή τη στιγμή ενόψει της κυκλοφορίας του τρίτου της άλμπουμ. Μετά το τελευταίο της single «Houdini» που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, η 28χρονη σταρ χώρισε από τον 42χρονο Γάλλο.

Μια πηγή δήλωσε στο δημοσίευμα: «Η Ντούα και ο Ρομέν χώρισαν τους δρόμους τους μετά από ένα καλοκαίρι αγάπης. Έχει βάλει παρωπίδες όταν πρόκειται για την καριέρα της και το ζευγάρι τερμάτισε τη σχέση τους πριν τα πράγματα χαλάσουν. Ο Ρομέν θεωρούσε την Ντούα εργασιομανής, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να επιβραδύνει για τίποτα και για κανέναν».

Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά να απολαμβάνει μια βραδινή έξοδο μαζί τον περασμένο μήνα, καθώς μαζί τους ήταν και ο αδελφός της τραγουδίστριας. Επίσης, οι δυο τους είχαν κάνει διακοπές στην Ελλάδα το καλοκαίρι ταξιδεύοντας στη Σίφνο και την Πελοπόννησο, ανάμεσα σε άλλα, και είχαν επισκεφθεί και τον τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας, το Κόσοβο.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Η Ντούα Λίπα έκανε μια σπάνια, δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της Ρομέν Γαβράς, στο Λονδίνο την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου.

Το ζευγάρι εθεάθη να βγαίνει από ένα εστιατόριο μαζί με τον μικρότερο αδελφό της τραγουδίστριας, τον 17χρονο, Gjin.Η 28χρονη ποπ σταρ και ο 42χρονος γιος του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά είναι ζευγάρι εδώ και κάποιους μήνες. Συγκεκριμένα, οι φήμες ότι ήταν μαζί ξεκίνησαν όταν είχαν εντοπιστεί σε after-party τον Φεβρουάριο. Την επισημοποίηση της σχέσης τους την έκαναν, πάντως, όταν πόζαραν μαζί στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον Μάιο. Το καλοκαίρι, επίσης, έκαναν διακοπές μαζί σε διάφορους προορισμούς ανάμεσα στους οποίους ήταν και τα ελληνικά νησιά.

Η ποπ τραγουδίστρια στην έξοδό της με τον Γαβρά φόρεσε ένα κατακόκκινο, δερμάτινο παντελόνι, ασορτί με το νέο χρώμα μαλλιών της, μια λευκή μπλούζα και ένα γκρι, μακρύ παλτό.

Πίσω της περπατούσε ο Ελληνο-γάλλος σύντροφός της κρατώντας χαμηλό προφίλ και προσπαθώντας να αποφύγει να τον βγάλουν φωτογραφία, καθώς φορούσε ένα καπέλο και είχε σκυμμένο το κεφάλι του.

Οι διακοπές τους στην Ελλάδα

Η ποπ σταρ Ντούα Λίπα βρέθηκε στη Σίφνο τον περασμένο Ιούλιο μαζί με τον Γάλλο σύντροφό της, Ρομέν Γαβράς, όπου απόλαυσαν τις διακοπές τους.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε ανεβάσει μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε μία από αυτές βρισκόταν πάνω σε μια σανίδα στα γαλάζια νερά μιας παραλίας και σε μία άλλη βρισκόταν πάνω σε ένα σκάφος ποζάροντας με ένα μαύρο μπικίνι στην κάμερα, ενώ είχε αναρτήσει και μια φωτογραφία όπου έδειχνε να απολαμβάνει τη βραδινή ζωή του νησιού.

Επίσης, δεν είχε παραλείψει να δημοσιεύσει και ορισμένες φωτογραφίες παρέα με τον σύντροφό της.

Η τραγουδίστρια σε ένα στιγμιότυπο κρατούσε το χέρι του αγαπημένου της ενώ περπατούσαν στα γραφικά σοκάκια της Σίφνου, ενώ σε ένα άλλο πόζαραν αγκαλιασμένοι μπροστά από ένα κυκλαδίτικο σπίτι με τους χαρακτηριστικούς λευκούς τοίχους και τη μπλε πόρτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments