Πολιτική

Οι αναρτήσεις Μητσοτάκη και Ερντογάν: Τι ανέφεραν για την υπογραφή της Διακήρυξης [vid]

Οι αναρτήσεις Μητσοτάκη και Ερντογάν: Τι ανέφεραν για την υπογραφή της Διακήρυξης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: twitter prime minister GR,Ο πρωθυπουργός συνόδευε την ανάρτησή του με μία φωτογραφία στην οποία αποτυπώνεται η στιγμή που ο ίδιος και ο Ταγίπ Ερντογάν υπογράφουν τα σχετικά έγγραφα της Διακήρυξης.

Το πολύ καλό κλίμα στη συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη και Ταγίπ Ερντογάν και το νέο πλαίσιο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ανέδειξαν οι δύο ηγέτες με αναρτήσεις στο X.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την υπογραφή της Διακήρυξης των Αθηνών Περί Σχέσεων Φιλίας και Καλής Γειτονίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία έγραψε σε ανάρτησή του «υπογράψαμε σήμερα τη Διακήρυξη των Αθηνών Περί Σχέσεων Φιλίας και Καλής Γειτονίας. Μια Διακήρυξη που επιβεβαιώνει τη σχέση φιλίας μεταξύ μας, καθορίζει τις αρχές και τα ορόσημα του διαλόγου μας και αναδεικνύει τις δυνατότητες συνεργασίας μας, σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο».

Ο πρωθυπουργός συνόδευε την ανάρτησή του με μία φωτογραφία στην οποία αποτυπώνεται η στιγμή που ο ίδιος και ο Ταγίπ Ερντογάν υπογράφουν τα σχετικά έγγραφα της Διακήρυξης.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Η ανάρτηση του Ταγίπ Ερντογάν για την επίσκεψη στην Ελλάδα

Από την πλευρά του ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγραψε στο X πως «Θέλουμε να μετατρέψουμε το Αιγαίο σε θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας». Παράλληλα η τουρκική προεδρία ανέβασε και 4 φωτοπγραφίες από τη συνάντηση του Τούρκου ηγέτη με τον Ελληνα πρωθυπουργό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments