Αθλητισμός

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τους Πέισερς και ο Giannis “ξέσπασε” [vid]

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τους Πέισερς και ο Giannis “ξέσπασε” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου,Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του In-Season Tournament, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής ηττήθηκαν από τους Ιντιάνα Πέισερς με 128-119.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ μετά την ήττα στα ημιτελικά του In-Season Tournament μίλησε για τις ευθύνες της ομάδας, την ώρα που ο Μπόμπι Πόρτις τα έβαλε με την προπονητή των «ελαφιών»

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του In-Season Tournament, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής ηττήθηκαν από τους Ιντιάνα Πέισερς με 128-119.

Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια των «ελαφιών» ήταν ηλεκτρισμένη και σύμφωνα με το Bleacher Report, ο Μπόμπι Πόρτις άσκησε κριτική στον προπονητή της ομάδας, Έιντριαν Γκρίφιν για τον τρόπο που καθοδήγησε το σύνολο στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και μίλησε για την ευθύνη των παικτών, βγάζοντας παράλληλα και το καπέλο στον αντίπαλο.

Συγκεκριμένα είπε:

«Πρέπει να είμαστε πιο οργανωμένοι και να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο τέλος των αγώνων. Έχει να κάνει με την προσπάθεια και τη νοοτροπία. Οι Πέισερς έπαιξαν άμυνα, πήραν ριμπάουντ, ήταν πιο σκληροί από μας και καλύτεροι. Ο πάγκος τους μας κλώτσησε στον κ@@. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείς δεδομένο. Κάποιες φορές ένιωθα πως δεν ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Δεν είναι εύκολο να προπονείσαι στο ΝΒΑ έχοντας παιχνίδι κάθε δύο μέρες, κάτι που δεν συμβαίνει στην Ευρώπη.

Έχουμε πολύ ταλέντο, αλλά πρέπει να είμαστε πιο οργανωμένοι. Θα φτιάξει η χημεία μας στο μέλλον. Αν δεν… βγεις να παίξεις, δεν θα σε σεβαστεί ο αντίπαλος. Δεν θέλω να ρίξω την ευθύνη σε κανέναν. Οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν το παιχνίδι. Αν δεν γυρίζεις στην άμυνα δεν είναι ευθύνη του προπονητή ή αν πετάς την μπάλα στα χέρια των αντιπάλων. Θα πρέπει να το συζητήσουμε μεταξύ μας, να μιλήσουμε σαν ομάδα. Μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments