Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Τα τρόφιμα τραβούν την ανηφόρα – Επικοινωνιακά τα ”αγιοβασιλιάτικα καλάθια”

ΠΑΣΟΚ: Τα τρόφιμα τραβούν την ανηφόρα – Επικοινωνιακά τα ”αγιοβασιλιάτικα καλάθια”

Πηγή Φωτογραφίας: Συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Τα τρόφιμα τραβούν την ανηφόρα, με 9% αύξηση του σχετικού δείκτη» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ

Για «επικοινωνιακή αντιμετώπιση» της ακρίβειας κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του. «Τα τρόφιμα τραβούν την ανηφόρα, με 9% αύξηση του σχετικού δείκτη, όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΛΣΤΑΤ και η συσσωρευμένη ακρίβεια συνεχίζει το ροκάνισμα των εισοδημάτων», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ, μετά και την κατάθεση στη Βουλή της τροπολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης με τίτλο «Παρατηρητήριο παιδικών παιχνιδιών: Το καλάθι του Άι Βασίλη».

ΠΑΣΟΚ: «Δεν υπάρχουν σημάδια αποκλιμάκωσης στις αυξήσεις των τιμών στα τρόφιμα»

«Η επικοινωνιακή αντιμετώπιση της συνεχούς αύξησης των τιμών από την κυβέρνηση και τα “αγιοβασιλιάτικα καλάθια”, προκαλούν τους αδύναμους καταναλωτές, που νιώθουν απροστάτευτοι και δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της σκληρής καθημερινότητας. Το πιο ανησυχητικό, δε, είναι ότι δεν υπάρχουν σημάδια αποκλιμάκωσης στις αυξήσεις των τιμών στα τρόφιμα για το επόμενο διάστημα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει επανειλημμένα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, με στοχευμένα μέτρα, για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και θα συνεχίσει στην κατεύθυνση αυτή, καθώς η προστασία των δοκιμαζόμενων νοικοκυριών αποτελεί πολιτική του προτεραιότητα», προσθέτει το ΠΑΣΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments