Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Σε καταστολή στο «401» ο συνοδηγός αστυνομικός [vid]

Ασπρόπυργος: Σε καταστολή στο «401» ο συνοδηγός αστυνομικός [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot, Αγωνία για τον 32χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά από την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο

Αγωνία για τον 32χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά από την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο

Σε σοβαρή κατάσταση αλλά όχι κρίσιμη νοσηλεύεται ο 32χρονος αστυνομικός και συνοδηγός της μηχανής που συγκρούστηκε με περιπολικό στον Ασπρόπυργο κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην ΕΟ Αθηνών- Κορίνθου.

Ο 32χρονος εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και να δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του.

Ο αστυνομικός είναι σε σοβαρή κατάσταση και διασωληνομένος σε καταστολή στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο καθώς οι πόνοι ήταν αφόρητοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει πολλαπλά κατάγματα σε πόδια, λεκάνη και πλευρά και είχε αιμορραγία σε κεντρική αρτηρία της μέσης, η οποία αυτή τη στιγμή έχει σταθεροποιηθεί.

Αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τη λεκάνη με τους γιατρούς να περιμένουν να περάσει το σημερινό βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός αρχικά διακομίστηκε στο Θριάσειο ενώ στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο 401.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments