Ελλάδα

Την Τετάρτη το τελευταίο αντίο στον 29χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε σε καταδίωξη [vid]

Την Τετάρτη το τελευταίο αντίο στον 29χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε σε καταδίωξη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot Η ιδιαίτερη πατρίδα του η Πάτρα έχει βυθιστεί στο πένθος και οι συνάδελφοι του κάνουν λόγο για το καλύτερο παιδί. «Για ένα μεροκάματο έχασε τη ζωή του, κρίμα» αναφέρουν την ίδια στιγμή οι γείτονές του.

Την Τετάρτη 20/12 στις 14:00 αναμένεται φίλοι και συγγενείς να πουν το τελευταίο αντίο στον 29χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε σε καταδίωξη στον Ασπρόπυργο

Την Τετάρτη 20/12 στις 14:00 αναμένεται φίλοι και συγγενείς να πουν το τελευταίο αντίο στον 29χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε σε καταδίωξη στον Ασπρόπυργο. Η ιδιαίτερη πατρίδα του η Πάτρα έχει βυθιστεί στο πένθος και οι συνάδελφοι του κάνουν λόγο για το καλύτερο παιδί. «Για ένα μεροκάματο έχασε τη ζωή του, κρίμα» αναφέρουν την ίδια στιγμή οι γείτονές του.

Η κηδεία του Χρήστου θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Καλλιθέας Πατρών.

Στη γειτονιά του άτυχου 29χρονου επικρατεί σιωπή, πρόσωπα σκυφτά και μάτια δακρυσμένα για το αδικοχαμένο παλικάρι. Όλοι όσοι τον γνώριζαν έχουν να πουν έναν καλό λόγο για εκείνον, όχι γιατί «πρέπει», αλλά γιατί έτσι είναι. «Ο Χρήστος ήταν από τα καλύτερα παιδιά» λένε.

«Ήταν πολύ ήπιων τόνων, επαγγελματίας, όπως και ο αδελφός του» επεσήμανε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» αξιωματικός της τοπικής ΕΛΑΣ.

«Έπεσε στον βωμό του καθήκοντος»

«Έπεσε στον βωμό του καθήκοντος. Και όμως, το επάγγελμα του αστυνομικού δεν είναι επικίνδυνο… Ντροπή και μόνο ντροπή» ανέφερε σε διαδικτυακή ανάρτησή του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας (ΕΑΥΑ) Χάρης Τσίτσικας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον πρόωρο χαμό του 29χρονου εξέδωσε και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments