Lifestyle

Η Μενεγάκη… εγκρίνει την σχέση της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Λιάγκα

Η Μενεγάκη… εγκρίνει την σχέση της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Λιάγκα

Πηγή Φωτογραφίας: FORMedia.gr

Ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε την Πέμπτη το βράδυ με τη Νατάσα Θεοδψρίδου με τον παρουσιαστή να μοιράζεται στιγμιότυπο από την έξοδό τους. Οι δυο τους πόζαραν με χαμόγελο και μετέδωσαν τη θετική ενέργειά τους, ενώ και οι δύο ήταν κομψά ντυμένοι. View this post on Instagram A post shared by Natasa Theodoridou Fans (@natasatheodoridou.fan_page) Νατάσα […]

Ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε την Πέμπτη το βράδυ με τη Νατάσα Θεοδψρίδου με τον παρουσιαστή να μοιράζεται στιγμιότυπο από την έξοδό τους.

Οι δυο τους πόζαραν με χαμόγελο και μετέδωσαν τη θετική ενέργειά τους, ενώ και οι δύο ήταν κομψά ντυμένοι.

View this post on Instagram

A post shared by Natasa Theodoridou Fans (@natasatheodoridou.fan_page)

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Λιάγκας έχουν χτίσει μια δυνατή φιλία, ενώ η τραγουδίστρια παρευρέθηκε και στο πάρυ για τα γενέθλιά του. «Έχουμε έρθει κοντά σε ανθρώπινο επίπεδο με τη Νατάσα. Έχουμε κάνει με μεγάλη χαρά κάτι που θα το δείτε την Παρασκευή. Ούτε ηθοποιός είμαι, ούτε μοντέλο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας πρόσφατα. Να θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής είχε παίξει σε κλιπ της για το τραγούδι «Χάρτης».

«Με τη Νατάσα μένουμε δίπλα, είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα. Οι σχέσεις αλλάζουν των ανθρώπων και εξελίσσονται, και διαμορφώνονται, και είτε έρχονται πιο κοντά οι άνθρωποι ή απομακρύνονται στη ζωή. Με τη Νατάσα είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα, εχτές είχαμε βγει με παρέα, και γυρίσαμε μαζί επειδή μένουμε δίπλα», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments