Lifestyle

Σοφία Βόσσου: «Τι κατιναριό & παρακμιακή ‘αυλή’ είναι αυτή που…»

Σοφία Βόσσου: «Τι κατιναριό & παρακμιακή ‘αυλή’ είναι αυτή που…»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Σοφία Βόσσου

«Ο Αργυρός όταν πήγε δεν ήταν καλός, γελάγανε όλοι»

Η Σοφία Βόσσου μίλησε για την καριέρα της, τους σύγχρονους τραγουδιστές, τα σχόλια που δέχεται η Δέσποινα Βανδή και την ευκαιρία που είχε αλλά δεν της δόθηκε τελικά να πάει στο εξωτερικό και να κάνει καριέρα.

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Vossou (@vossou_sofia)

Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!» το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου.

«Υπήρξε μια χρονιά που δεν το ξεστόλισα καθόλου το δέντρο. Ήταν και αληθινό, τότε ήταν και ψηλά-ψηλά τα δέντρα, δεν το ξεστόλισα» είπε αρχικά.

Για τραγουδιστές που έχουν βγει από μουσικούς διαγωνισμούς η Σοφία Βόσσου σχολίασε: «Ο Αργυρός όταν πήγε δεν ήταν καλός, γελάγανε όλοι. Να το θυμόμαστε αυτό. Είδες τι έκανε ο Αργυρός; Όλα αυτά τα χρόνια έκατσε, μελέτησε, σπούδασε, ασχολήθηκε με αυτό, ήταν το μεράκι του και το έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, γιατί είχε υπομονή – 1 δεκαετία μετά έγινε – [είχε] υπομονή και επιμονή».

Σχετικά με την ομοιότητά του με τον Αντώνη Ρέμο δήλωσε: «Ε και ο Αντώνης ο Ρέμος έχει μελετήσει τον Γιάννη τον Πάριο. Τι να πω δηλάδη; Δεν υπάρχει παρθενογένεση. Κάπου πατάμε».

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Vossou (@vossou_sofia)

Για τις αρχές της καριέρας της Δέσποινας Βανδή ανέφερε: «Τη βγάζανε στην αρχή του προγράμματος που δεν υπήρχε ψυχή στο μαγαζί και μου έλεγε: “Τι θα κάνω;”. Άδικα γινόταν αυτό. Και της έλεγα: “Δεσποινάκι μου μην σε νοιάζει, θα σε βγάλω εγώ στο κέντρο”. Την έβγαζα λοιπόν στον δικό μου και της έδινα και ώρα και έκανα τα φωνητικά και τους έλεγα: “Θυμηθείτε αυτό το όνομα θα αφήσει ιστορία, θα μείνει”. Και δεν είχα και άδικο έτσι;».

Ενώ, σχετικά με τα σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της στην σκηνή, η τραγουδίστρια δήλωσε για την ομότεχνή της: «Νομίζω ότι ζούμε στον Μεσαίωνα. Τι κατιναριό είναι αυτό, τι παρακμιακή αυλή όλο αυτό. Αυτό είναι το άγχος της ηλικίας. Ο καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία αγάπη μου. Εγώ πιστεύω ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια».

Στη συνέχεια, μίλησε για την εμπειρία της στη Eurovision λέγοντας: «[Βλέποντας με τότε στην σκηνή της Eurovision] βλέπω ένα μουλαράκι. Ήμουν τόσο στοχοπροσηλωμένη και να γκρεμιστεί εκεί που είσαι το πάτωμα εσύ θα συνεχίσεις να τραγουδάς».

Τέλος, αποκάλυψε: «Είχε ζητήσει τότε μόλις τέλειωσε η “Άνοιξη” το ΤV5 να πάω στη Γαλλία και μου το είχαν κρύψει για κάποιον λόγο, γιατί υπήρχαν κάτι αλλαγές διευθυντών στην εταιρεία και το έμαθα 1 χρόνο μετά. Είχε πετάξει το πουλί. Με πλήγωσε πάρα πολύ, γιατί γενικώς με πληγώνει όταν παρεμβαίνουμε στις ζωές των ανθρώπων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments