Lifestyle

Μιμή Ντενίση: «Ο πατέρας μου μού είπε “αν γίνεις σούργελο, αλλάζεις επίθετο!”»

Μιμή Ντενίση: «Ο πατέρας μου μού είπε “αν γίνεις σούργελο, αλλάζεις επίθετο!”»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Μιμή Ντενίση

Μιμή Ντενίση: Δεν θέλω τοξικούς στη δουλειά. Ας είναι υπερταλαντούχος, αν είναι κάποιος που έρχεται σε μένα γλυκός κι ευχάριστος και μιλάει άσχημα για άλλους δεν θα τον πάρω.

Η Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη στο Χαμογέλα και πάλι την παραμονή των Χριστουγέννων και ανέφερε ότι είχε πει από την αρχή στη Σίσσυ Χρηστίδου ότι είναι πολύ όμορφη και ότι θα κάνει καριέρα.

«Το να μην είσαι γενναιόδωρη με τις άλλες γυναίκες είναι δείγμα ανασφάλειας. Μου αρέσει να λέω το ωραίο γιατί έχουμε μάθει να λέμε το κακό και είμαστε επικριτικοί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi)

Δεν θέλω τοξικούς στη δουλειά. Ας είναι υπερταλαντούχος, αν είναι κάποιος που έρχεται σε μένα γλυκός κι ευχάριστος και μιλάει άσχημα για άλλους δεν θα τον πάρω.

Δυο τρεις φορές μόνο έχω νιώσει προδομένη. Τις 103 έχω δει πολλή αγάπη. Υπάρχουν άνθρωποι που τους έχω φτιάξει κυριολεκτικά την καριέρα και βλέπω ότι θέλει να το ξεχάσει, δεν το αναφέρει καν.

Εγώ μπορεί να αναφέρω ανθρώπους 40 χρόνια πριν που με έχουν βοηθήσει, δεν μπορώ να πω ποτέ κακό για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Φέρτη, τον Βασίλη Γεωργιάδη που μου έδωσαν τα πρώτα μου πατήματα.

Είναι 3 λέξεις που δεν λέω ποτέ, βαριέμαι, είμαι κουρασμένη και δεν μπορώ/δε γίνεται. Το δε γίνεται είναι μια χαρακτηριστική ελληνική φράση. Γίνονται όλα, θα βρούμε τον τρόπο!

Το θέμα είναι να λυγίζεις και να σηκώνεσαι. Υπάρχει άνθρωπος που δεν λυγίζει; Το είχαν οι γονείς μου. Επίσης έχω μια φυσική ωτοασπίδα, δεν ακούω, το καλό, το κακό

Ο πατέρας μου μού είπε: “Αν γίνεις πρώτη, διατηρείς αυτό το επίθετο. Αν γίνεις σούργελο, το αλλάζεις!”» είπε μεταξύ άλλων.

Για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για τα μάρμαρα του Παρθενώνα είπε χαρακτηριστικά ότι θα κάνει «μπαμ» ενώ ξεκινάει γυρίσματα τον Μάρτιο του 2024.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments