Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Θρήνος στο τελευταίο “αντίο” στον 32χρονο αστυνομικό – Με όλες τις τιμές η κηδεία του

Θεσσαλονίκη: Θρήνος στο τελευταίο “αντίο” στον 32χρονο αστυνομικό – Με όλες τις τιμές η κηδεία του

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΕΡΤ,Στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του άτυχου αστυνομικού που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα Πέμπτης σε μπυραρία στη Θεσσαλονίκη από τον 44χρονο Νορβηγό

Στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του άτυχου αστυνομικού που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα Πέμπτης σε μπυραρία στη Θεσσαλονίκη από τον 44χρονο Νορβηγό

Στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης τελέστηκε σήμερα, σε κλίμα βαθιάς οδύνης, η κηδεία του 32χρονου αστυνομικού που δολοφονήθηκε από 44χρονο Νορβηγό τα ξημερώματα Πέμπτης σε μπυραρία στη Θεσσαλονίκη. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου για την τέλεση της νεκρώσιμης ακολουθίας του αδικοχαμένου 32χρονου.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του αστυνομικού, η οποία μετά την ολοκλήρωση της τελετής, βγήκε υποβασταζόμενη από το ναό και κρατώντας τη φωτογραφία του γιου της στα χέρια μονολογούσε:«Αχ το παιδί μου, αχ παιδάκι μου, αχ αγόρι μου, εγώ δεν παθαίνω τίποτα, το παιδί μου έπαθε».

Ανάμεσα στον κόσμο που έδωσε το παρών, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αλλά και πάρα πολλοί συνάδελφοι αστυνομικοί του αδικοχαμένου.

Με τιμές το «ύστατο χαίρε» στον αδικοχαμένο 32χρονο

Δεκατρία δίκυκλα της Άμεσης Δράσης και πέντε περιπολικά συνόδευσαν την σορό του 32χρονου από το νεκροτομείο στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ταγαράδων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments