Ελλάδα

Θρήνος στην κηδεία του αστυνομικού που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη – «Γιατί παλικάρι μου»

Θρήνος στην κηδεία του αστυνομικού που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη – «Γιατί παλικάρι μου»

Πηγή Φωτογραφίας: thestival.gr,Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε το πρώι του Σαββάτου στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης η κηδεία του 32χρονου αστυνομικού που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μπυραρία της πόλης από έναν 44χρονος από τη Νορβηγία.

Τη σορό του 32χρονου συνόδευσαν στην εκκλησία δεκατρία δίκυκλα της Άμεσης Δράσης και πέντε περιπολικά

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε το πρώι του Σαββάτου στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης η κηδεία του 32χρονου αστυνομικού που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μπυραρία της πόλης από έναν 44χρονος από τη Νορβηγία.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου. Τραγική φιγούρα η μητέρα του αστυνομικού, η οποία κρατούσς τη φωτογραφία του γιου της στα χέρια και φωνάζοντας «γιατί παλικάρι μου, γιατί».

Σύμφωνα με το thestival, η σορός έφτασε στην εκκλησία με πομπή από δεκατρία δίκυκλα της Άμεσης Δράσης και πέντε περιπολικά. Παρόντες στην κηδεία ήταν και συνάδελφοί του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νορβηγός θα περάσει το κατώφλι του 4ου ανακριτή Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 32χρονου και τον τραυματισμό του συνομίληκου κουμπάρου του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments