Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 01/01/2024 – 07/01/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 01/01/2024 – 07/01/2024

Πηγή Φωτογραφίας: freepik.com

Η πρώτη εβδομάδα του έτους ξεκινάει με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, μια ζόρικη όψη που μπορεί να μας προσγειώσει λίγο απότομα στην πραγματικότητα και φέρνει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση μέσα στις σχέσεις μας.

ΚΡΙΟΣ Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία τη δεύτερη μέρα του έτους, θα νιώσετε ξανά έτοιμοι να κάνετε σχέδια για το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά και να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που θέλατε να οργανώσετε εδώ και καιρό με το ταίρι σας. Από τις 04/01 ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου μπορεί να σας φέρει αρκετές υποχρεώσεις και επαγγελματικές πιέσεις που θα έχουν αντίκτυπο στην προσωπική και στην οικογενειακή σας ζωή. Είναι σημαντικό λοιπόν να κρατήσετε τις ισορροπίες μέσα στο επόμενο διάστημα και να μην ξεσπάτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μόνο και μόνο επειδή ξέρετε ότι σας νοιάζονται και θεωρείτε ότι δεν θα αντιδράσουν. Το Σαββατοκύριακο με το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια όλες εκείνες οι ανασφάλειες που προσπαθείτε να κρύψετε από τους άλλους. Ακόμα κι αν μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο προσπαθήσει να σας ρίξει το ηθικό, δεν θα πρέπει να χάσετε την πίστη στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ Τη δεύτερη μέρα του έτους, ο Ερμής επιστρέψει ξανά σε ορθή πορεία στον Τοξότη και αυτό για εσάς σημαίνει ότι θα απελευθερωθείτε σιγά-σιγά από φοβίες, ανασφάλειες και δεύτερες σκέψεις που μπορεί να κλόνιζαν τις σχέσεις σας. Θα έχετε την ευκαιρία μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνετε μια πιο ουσιαστική κουβέντα με το ταίρι σας και να εκφράσετε τις κρυφές σκέψεις και τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Επιπλέον, αν υπήρχαν κάποια χρέη ή οικονομικά προβλήματα που σας απομάκρυναν, τώρα θα μπορέσετε πιο εύκολα να βρείτε λύσεις και να τα βάλετε σε μια σειρά. Από τις 04/01 ο Άρης στον Αιγόκερω θα είναι σε μια πολύ φιλική θέση προς το ζώδιο σας και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη ζωντάνια, τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας. Από τώρα και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα νιώσετε πιο έντονη την επιθυμία να βγείτε από τη ρουτίνα, να βάλετε την περιπέτεια στην καθημερινότητα σας και να πάρετε περισσότερα ρίσκα. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που μπορεί να σας ανανεώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η πρώτη εβδομάδα του έτους ξεκινάει λίγο δύσκολα για εσάς αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου την Πρωτοχρονιά μιλάει για εμπόδια, δυσκολίες και δοκιμασίες μέσα στις σχέσεις. Ίσως ένα πρόσωπο να μην έχει τη συμπεριφορά που θα θέλατε να έχει απέναντι σας και αυτό να σας απογοητεύσει. Καλό θα είναι λοιπόν να πάρετε μια απόσταση αυτές τις ημέρες και να μην πιέσετε παραπάνω τις καταστάσεις. Την επόμενη μέρα ο κυβερνήτης σας Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Τοξότη και σιγά-σιγά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το ταίρι σας και θα έρθουν στο φως οι αληθινές προθέσεις των ατόμων γύρω σας. Εάν μέσα στον Δεκέμβριο βρισκόσασταν μπροστά σε ένα δίλημμα σε σχέση με ένα πρόσωπο, τώρα θα είστε πιο σίγουροι για την απόφαση που πρέπει να πάρετε. Από τις 04/01 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και εγκαινιάζει ένα πολύ ερωτικό διάστημα για εσάς. Η λίμπιντο σας θα είναι στα ύψη και μπορεί να έχετε παθιασμένες συναντήσεις. Προσπαθήστε μόνο να ελέγξετε τα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας και κυρίως να μην υποκύψετε σε παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας μέσα στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η νέα χρονιά σας υποδέχεται πολύ δυναμικά, αγαπητοί Καρκίνοι, αφού από τις 04/01 ο Άρης προχωράει στο ζώδιο του Αιγόκερου όπου θα παραμείνει μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Μέσα σε αυτό το διάστημα, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις ή ο γάμος σας θα είναι ένα παιχνίδι μάχης και ίσως νιώσετε ότι είναι δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες. Μπορεί λοιπόν να υπάρξουν εντάσεις και να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας, επομένως είναι σημαντικό να οπλιστείτε με υπομονή και να είστε όσο πιο διπλωματικοί γίνεται εάν δεν θέλετε να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Στις 06/01 το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να φέρει στο φως ανασφάλειες και τραύματα προηγούμενων σχέσεων που καλείστε να αντιμετωπίσετε για να πάτε παρακάτω. Είναι σημαντικό να ξεφύγετε από ανθρώπους και καταστάσεις που ξύνουν αυτές τις πληγές ή αισθάνεστε ότι είναι άδικοι απέναντι σας. Μη φοβηθείτε λοιπόν να σταθείτε στα πόδια σας και να διεκδικήσετε τα θέλω σας μέσα στις σχέσεις σας με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

ΛΕΩΝ Το νέο έτος σάς υποδέχεται με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου την Πρωτοχρονιά, μια όψη που μπορεί να φέρει δυσκολίες μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις ή απογοήτευση από ένα πρόσωπο που δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε. Αν και φημίζεστε για την εκφραστικότητα και την εξωστρέφεια σας, αυτές τις ημέρες μπορεί να είστε πιο συγκρατημένοι και πιο επιφυλακτικοί απέναντι στο ταίρι σας ή σε νέες ερωτικές γνωριμίες. Πάρτε τον χρόνο σας και μην πιεστείτε να πάρετε κάποια απόφαση για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Το θετικό νέο είναι ότι ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι σιγά-σιγά θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις. Εάν λοιπόν ήσασταν μπερδεμένοι μέσα στον Δεκέμβριο και δεν ξέρατε τι θέλετε και τι στάση να κρατήσετε, τώρα θα είστε πιο συνειδητοποιημένοι. Εάν είχε επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν αλλά δεν είχε σαφείς προθέσεις απέναντι σας, μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταλάβετε εάν μπορεί όλο αυτό να πάει παρακάτω ή αν θα πρέπει να το αφήσετε πίσω σας οριστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η πρώτη όψη για το 2024 είναι το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται την ημέρα της Πρωτοχρονιάς και μπορεί να φέρει δυσκολίες και συναισθηματική αποστασιοποίηση τόσο μέσα στη σχέση σας όσο και μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Μπορεί να νιώσετε πεσμένοι ψυχολογικά ή απογοητευμένοι από ένα πρόσωπο και να προτιμήσετε αυτές τις ημέρες να πάρετε λίγο χρόνο μακριά του. Την επόμενη μέρα όμως, ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία θα αποκατασταθεί σιγά-σιγά και θα βάλετε τη συναισθηματική σας ζωή σε μια τάξη. Εάν μέσα στον Δεκέμβριο συγκρουστήκατε με κοντινά σας πρόσωπα, θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τη σχέση σας και θα κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Από τις 04/01 ο Άρης θα προχωρήσει στον Αιγόκερω και θα ενεργοποιήσει τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτή η θέση του Άρη σας ταιριάζει πολύ και σας χαρίζει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και σιγουριά. Θα μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και θα κατακτήσετε εύκολα το αντικείμενο του πόθου σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το επόμενο διάστημα για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή για αναζωπυρώσετε τη φλόγα με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ Είναι αλήθεια ότι ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη σάς έφερε αντιμέτωπους με παρεξηγήσεις, μπερδέματα και ασυνεννοησίες που δημιούργησαν συγκρούσεις και εκνευρισμό. Τη δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς, ο Ερμής επιστρέφει επιτέλους σε ορθή πορεία και το επόμενο διάστημα θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τους γύρω σας και θα πάρετε απαντήσεις σε ερωτήματα που σας βασάνιζαν. Τώρα λοιπόν είναι η ευκαιρία να κάνετε μια συζήτηση που αναβάλλατε και να εκφράσετε ανοιχτά τις σκέψεις σας στους άλλους. Από τις 04/01 ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω και μπορεί να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Μπορεί λοιπόν να συγκρουστείτε με το ταίρι σας ή με τους οικείους σας, επομένως καλό θα είναι μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνετε ένα βήμα πίσω και να προσπαθήσετε να μην ξεσπάτε τον θυμό σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα στις 06/01 μπορεί να σας κάνει πιο ευάλωτους και να φέρει στην επιφάνεια τις βαθύτερες ανασφάλειες σας. Μπορεί να είστε πιο δύσπιστοι και αποστασιοποιημένοι απέναντι στο άτομο που έχετε απέναντι σας, όμως θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν θα πρέπει να επιτρέπετε στα τραύματα του παρελθόντος να επηρεάζουν τις τωρινές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Στις 02/01/2024 ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία στον Τοξότη και αυτό για εσάς σημαίνει ότι θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οικονομικά και πρακτικά ζητήματα και κυρίως να βάλετε σε μια σειρά καθημερινές εκκρεμότητες που μπορεί να δυσκόλεψαν τη ρουτίνα της σχέσης σας. Από τις 04/01 ο Άρης προχωράει στον Αιγόκερω και εγκαινιάζει μια άκρως εξωστρεφή και επικοινωνιακή περίοδο για εσάς μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή μέσα σε αυτό το διάστημα και θα κάνετε νέες επαφές, συζητήσεις και ερωτικές γνωριμίες. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ανανεωθείτε, να οργανώσετε μια εκδρομή ή να κάνετε δραστηριότητες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Από την άλλη πλευρά, καλό θα είναι να προσέξετε τι λέτε στους άλλους και πώς το λέτε γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Προσπαθήστε λοιπόν να φιλτράρετε τις σκέψεις σας και να είστε λίγο πιο διπλωματικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ Το νέο έτος είναι εδώ και σας υποδέχεται με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου την Πρωτοχρονιά, μια όψη που δοκιμάζει τις συναισθηματικές σας σχέσεις και δεν αποκλείεται να φέρει απογοήτευση ή απομάκρυνση από ένα πρόσωπο. Καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας και να μην επιτρέψετε σε κανέναν να ρίξει την ψυχολογία σας. Ωστόσο, το πιο θετικό νέο για εσάς είναι η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο δικό σας ζώδιο στις 02/01/2024. Ο Δεκέμβριος ήταν ένας μήνας που σας έφερε σύγχυση, αμφιβολίες, δεύτερες σκέψεις και ερωτηματικά. Σιγά-σιγά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει, θα κατασταλάξετε ως προς τα θέλω σας και θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε την επικοινωνία σας με τους γύρω σας. Εάν μέσα στις προηγούμενες εβδομάδες είχατε επαφές με το παρελθόν ή επιστροφές ατόμων, θα διαπιστώσετε εάν αξίζει να δώσετε τελικά μια δεύτερη ευκαιρία ή όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Το 2024 σας υποδέχεται πολύ δυναμικά και σας κάνει πρωταγωνιστές των ημερών, αφού από τις 04/01 υποδέχεστε τον Άρη στο δικό σας ζώδιο. Με τον πλανήτη της δράσης, της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας στο πλευρό σας, είναι βέβαιο ότι μπορείτε να καταφέρετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη και θα μπείτε πολύ δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το επόμενο διάστημα για να πάρετε πρωτοβουλίες, να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να βάλετε τους δικούς σας κανόνες στο παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, καλό θα είναι να έχετε στο μυαλό σας ότι ο Άρης δημιουργεί εντάσεις και σας κάνει πιο ευέξαπτους και παρορμητικούς. Οπότε προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί και να μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ. Στις 06/01 το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να δημιουργήσει έντονη συναισθηματική φόρτιση και να φέρει στο φως πληγές και τραύματα του παρελθόντος. Ελάτε πιο κοντά με ανθρώπους που σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά και δεν σας κάνουν να αμφιβάλλετε και να έχετε δεύτερες σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Τη δεύτερη μέρα του έτους, ο Ερμής επιστρέφει ξανά σε ορθή πορεία στον Τοξότη και σας βοηθάει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία μέσα στις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Είναι πολύ πιθανό μέσα στις προηγούμενες εβδομάδες να υπήρξαν παρεξηγήσεις με φίλους και παρέες ή να ήρθατε σε αντιπαράθεση με άτομα από το διαδίκτυο. Με τον ορθόδρομο Ερμή θα δείτε πιο ξεκάθαρα τις προθέσεις των άλλων και θα διαπιστώσετε εάν αξίζουν να έχουν θέση στη ζωή σας. Από τις 04/01 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου όπου θα παραμείνει μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου και θα ενεργοποιήσει τον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας. Το επόμενο διάστημα θα είναι λίγο περίεργο και υποτονικό για εσάς και ίσως να νιώσετε ανήμποροι να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Μπορεί λοιπόν να μην είναι η ιδανική περίοδος για δράση και για να πάρετε πρωτοβουλίες, όμως είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε μια ενδοσκόπηση μέχρι να μπει ο Άρης στο δικό σας ζώδιο τον επόμενο μήνα. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε μυστικές επαφές και κρυφές ερωτικές συναντήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ Το 2024 ξεκινάει με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επομένως θα χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω τις πρώτες ημέρες του έτους και να οπλιστείτε με υπομονή, γιατί μπορεί μια συμπεριφορά να σας δυσαρεστήσει και να ρίξει την αυτοπεποίθηση σας. Ίσως να νιώσετε πιεσμένοι από μια κατάσταση ή να νιώσετε ότι ένα πρόσωπο δεν ανταποκρίνεται στα συναισθήματα σας. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε, καλό θα είναι να αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις, να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να λειτουργήσετε με λογική και σύνεση. Από τις 04/01 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, μια θέση αρκετά ευνοϊκή για εσάς που θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και εξωστρεφείς και θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο σας. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις μέσα στην παρέα σας ή να έρθετε σε αντιπαράθεση με ένα φιλικό πρόσωπο ή με ένα άτομο από το διαδίκτυο. Είναι ίσως μια ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στον κύκλο σας και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που σας ταιριάζουν περισσότερο και συμμερίζονται τους στόχους και τα όνειρα σας για το μέλλον.

ΠΗΓΗ- ASIBILIOU.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments