Lifestyle

Χριστίνα Μηλιού: «Όταν έχασα τον πατέρα µου Ηµουν 14 χρόνων. “Έφυγε” από καρκίνο στο κεφάλι»

Χριστίνα Μηλιού: «Όταν έχασα τον πατέρα µου Ηµουν 14 χρόνων. “Έφυγε” από καρκίνο στο κεφάλι»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Christina Miliou

Χριστίνα Μηλιού: «Αυτή τη δουλειά που κάνω, το να είµαι τραγουδίστρια, την κάνω, γιατί ο πατέρας µου ήταν µαέστρος και µουσικοσυνθέτης»

Η Χριστίνα Μηλιού έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και την απώλεια του πατέρα της.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό «Secret» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

«Είναι άψογη η συνεργασία µας. Ο Νίκος, εκτός από πολύ καλός τραγουδιστής, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ φιλικός και πολύ υποστηρικτικός µε όλους µας στο µαγαζί και αυτό για µένα είναι πολύ σηµαντικό», είπε χαρατηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ® (@christina_miliou)

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, δήλωσε: «Μπορεί να φταίω και εγώ, γιατί ειδικά αυτή την περίοδο έχω βάλει όλη την ενέργειά µου στα επαγγελµατικά. Παράλληλα, ο χαρακτήρας µου είναι πολύ δυναµικός και αυτό ίσως να τροµάζει κάποιους».

Εξήγησε επίσης, πώς θα ήτταν για εκείνη ο ιδανικός άνδρας. «Θα ήθελα να είναι τρυφερός, υποστηρικτικός και να µε σέβεται», ανέφερε.

Στη συνέχεια, η Χριστίνα Μηλιού περιέγραψε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. «Όταν έχασα τον πατέρα µου, το 2003. Ηµουν 14 χρόνων. “Έφυγε” από καρκίνο στο κεφάλι. Ήµουν πολύ µικρή και ήταν πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσω. Έχω µάθει να ζω µε αυτό. Είναι κάτι που δεν θα ξεπεράσω ποτέ», είπε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Αυτή τη δουλειά που κάνω, το να είµαι τραγουδίστρια, την κάνω, γιατί ο πατέρας µου ήταν µαέστρος και µουσικοσυνθέτης. Θα ήθελα πολύ σε όλη αυτή την πορεία µου να τον έχω δίπλα µου. Μέσα σε όλο αυτό ευχαριστώ τον Θεό, γιατί έχω τη µητέρα µου, που ήταν τραγουδίστρια, είναι πολύ υποστηρικτική όλα αυτά τα χρόνια και είναι στο πλευρό µου σε ό,τι κάνω».

Χριστίνα Μηλιού: «Όταν χάσαμε τον πατέρα μου, παλέψαμε σκληρά για να επιβιώσουμε»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε η Χριστίνα Μηλιού. Η τραγουδίστρια μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν στην οικογένειά της, όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ® (@christina_miliou)

«Τα τελευταία χρόνια ζω μόνη μου. Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή όταν ήμουν 14 ετών. Όταν είσαι σε αυτή την ηλικία και είσαι και κορίτσι σου στοιχίζει πολύ. Όσο μεγαλώνω νιώθω ότι αυτό με δυνάμωσε, με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Ενωθήκαμε και με την μικρή μου αδελφή και παλέψαμε να επιβιώσουμε γιατί ήμασταν τρεις γυναίκες μόνες μας. Δεν είναι εύκολο αυτό το πράγμα», είπε αρχικά η Χριστίνα Μηλιού.

Η Χριστίνα Μηλιού είπε στη συνέχεια: «Δούλευα από τα 14 σε παιδότοπο, σερβιτόρα, σε φούρνο, σε κατάστημα με ρούχα, σε παγωτά. Έγιναν όλα ακαριαία, οπότε έπρεπε να κάνω κάτι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments