Ελλάδα

Η στιγμή που μεταφέρουν το μπαούλο με το πτώμα της 41χρονης Γεωργίας [vid]

Η στιγμή που μεταφέρουν το μπαούλο με το πτώμα της 41χρονης Γεωργίας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot MEGA, Νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Ο σύντροφός της και ο φίλος του που κατηγορούνται για τη δολοφονία της, αρνούνται τις κατηγορίες εναντίον τους, ένα νέο ντοκουμέντο όμως αλλάζει τα δεδομένα.

Νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη

Νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Ο σύντροφός της και ο φίλος του που κατηγορούνται για τη δολοφονία της, αρνούνται τις κατηγορίες εναντίον τους, ένα νέο ντοκουμέντο όμως αλλάζει τα δεδομένα.

Φωτογραφικό ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το MEGA και το LIVE News, καταγράφει τους δύο άνδρες με το μπαούλο στο οποίο παραχώσαν το πτώμα της 41χρονης εγκύου, πριν το εγκαταλείψουν στη Χαλκιδική.

Παράλληλα στη δημοσιότητα έρχεται και ένα ακόμα βίντεο που καταγράφει τον 39χρονο σύντροφο του 41χρονου θύματος και τον 34χρονο φίλο του, στις 2 Ιανουαρίου και λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σ’ αυτό οι δύο άνδρες εμφανίζονται στην οδό Περικλέους να περπατούν κρατώντας μια σακούλα, η οποία πιθανόν περιέχει προσωπικά αντικείμενα της Γεωργίας που ξεφορτώνονται.

Ο 39χρονος σύντροφός της και κατηγορούμενος για τη δολοφονία της, φορά μάλιστα το ίδιο μπουφάν με το οποίο εμφανίζεται στο βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο καταγράφεται να περπατά προς το σπίτι του μαζί με το θύμα λίγο πριν τη δολοφονία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments