Αθλητισμός

ΟΦΗ Παναιτωλικός: Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι Κρητικοί [1-0]

ΟΦΗ Παναιτωλικός: Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι Κρητικοί [1-0]

Πηγή Φωτογραφίας: [366581] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

Το γκολ του Λουίς Φελίπε με εκτέλεση πέναλτι στο 27ο λεπτό ήταν αρκετό στον ΟΦΗ 

Το γκολ του Λουίς Φελίπε με εκτέλεση πέναλτι στο 27ο λεπτό ήταν αρκετό στον ΟΦΗ για να νικήσει με 1-0 τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, αποτέλεσμα που του δίνει πολύ καλή διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έδειξαν την πρόθεσή τους να προσέξουν περισσότερο την άμυνα, αφήνοντας την κατοχή της μπάλας στους γηπεδούχους. Μια κατοχή ανούσια στο πρώτο 20λεπτο, με τη λύση τελικά για τους Κρητικούς να έρχεται λίγα λεπτά μετά… Στο 25′ ο Τοράλ πέρασε την κάθετη για τον Θοράρινσον που ανατράπηκε από τον Μπ. Ντουάρτε, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τον Λουίς Φελίπε να εκτελεί στο 28′ για το 1-0.

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν (46΄ Σωτηρίου), Λάρσον, Βούρος, Μπρεσάν, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Αμπάντα (58΄ Αποστολάκης), Μπάκου (58΄ Μποσκέρα), Τοράλ (66΄ Νέιρα), Φελίπε (83΄ Ντικό).

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Σίλβα, Μπρούνο Ντουάρτε (75΄ Μπακάκης), Μάλης, Μαυρίας, Χουάνπι, Πέρες (83΄ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (46΄ Φρεντερίκο Ντουάρτε), Λιάβας, Σενγκέλια (65΄ Μπουζούκης), Καρέλης (65΄ Πέδρο).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments