Αθλητισμός

Βόλος ΠΑΟΚ: Ντεσπόντοφ -Για να πάρουμε το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσουμε τα ντέρμπι

Βόλος ΠΑΟΚ: Ντεσπόντοφ -Για να πάρουμε το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσουμε τα ντέρμπι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Βούλγαρος εξτρέμ μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του έκαναν τέλειο ματς, ενώ στάθηκε και στα επικείμενα ντέρμπι.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ μίλησε για τη νίκη επί του Βόλου, αλλά και για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ αν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με σχετική άνεση από τον Βόλο επικρατώντας με σκορ 5-1 της τοπικής ομάδας, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ο Βούλγαρος εξτρέμ μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του έκαναν τέλειο ματς, ενώ στάθηκε και στα επικείμενα ντέρμπι.

Οι δηλώσεις του Κίριλ Ντεσπόντοφ:

«Ας αφήσουμε στην άκρη τους αριθμούς. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε το παιχνίδι, κόντρα σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι, εμφανιστήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο με εξαιρετική δουλειά και πρέπει να είναι ο οδηγός για την συνέχεια. Αν θέλεις να πάρεις το πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσεις τους μεγάλους αντιπάλους. Οπότε περιμένουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και στοχεύουμε στη νίκη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments