Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Καρβαχάλ και “VAR” έδωσαν τη νίκη στο ματς με την Αλμερία!

Ρεάλ Μαδρίτης: Καρβαχάλ και “VAR” έδωσαν τη νίκη στο ματς με την Αλμερία!

Πηγή Φωτογραφίας: instagram real madrid, Η Ρεάλ Μαδρίτης με γκολ του Καρβαχάλ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων ανέτρεψε το 0-2 του ημιχρόνου με την Αλμερία και έφυγε με +2 από την Τζιρόνα στην κορυφή της La Liga.

Η Ρεάλ Μαδρίτης με γκολ του Καρβαχάλ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων ανέτρεψε το 0-2 του ημιχρόνου με την Αλμερία
Η Ρεάλ Μαδρίτης με γκολ του Καρβαχάλ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων ανέτρεψε το 0-2 του ημιχρόνου με την Αλμερία και έφυγε με +2 από την Τζιρόνα στην κορυφή της La Liga.

Μόλις στο 38ο δευτερόλεπτο οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Νάτσο και ο Ραμαζάνι δεν αστόχησε στο τετ α τετ για το 0-1. Η Ρεάλ ήταν μακριά από τον καλό της εαυτό και στο 24′ ο Αρίμπας είχε ευκαιρία , αλλά πλάσαρε άουτ. Λίγο πριν φύγει το ημίχρονο ο Έντγκαρ με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Κέπα για το 0-2 του ημιχρόνου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Το δεύτερο ξεκίνησε με 3 αλλαγές για τον Αντσελότι, η Ρεάλ πίεσε, αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Όλα αυτά μέχριο το 57′ όταν μέσω VAR οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Μπέλιγχαμ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα. 5 λεπτά αργότερα η Αλμερία έκανε το 1-3 με τον Αρίμπας, αλλά το γκολ του πρώην Μαδριλένου ακυρώθηκε με το VAR να δείχνει φάουλ στην αρχή της φάσης.

Στο 67′ ο Βινίσιους έκανε το 2-2 μετά τη σέντρα του Τσουαμενί, το γκολ ακυρώθηκε αλλά και πάλι με τη χρήση του βίντεο, αποδείχθηκε ότι ο Βραζιλιάνος σκόραρε με τον ώμο και το γκολ μέτρηση κανονικά.

Η Βασίλισσα απείλησε με Βινίσιους και Μπέλιγχαμ, αλλά ήταν ο Καρβαχάλ που έδωσε τη λύση στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο αρχηγός ακολούθησε τη φάση και μετά την κεφαλιά του Μπέλιγχαμ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και παράλληλα την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πηγή: novasports.gr//Γρηγόρης Παπαβασιλείου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments